KANDİLLİ’DE ÖĞRENCİLERE CURLİNG KURSU

Aşkale Kaymakamı M.Fırat Taşolar ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın destekleri ile Aşkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Kandilli beldesindeki öğrencilere yönelik Curling kursu düzenledi.

28 Mart 2013 Perşembe 15:57
KANDİLLİ’DE ÖĞRENCİLERE CURLİNG KURSU
Antrenör Elif Kızılkaya nezaretinde Kandilli Lisesi ve Kandilli Güvenç İlköğretim Okulu öğrencileri Curling Arena’da curling öğrenmeye başladı. Kandillili lise ve ilköğretim okulu öğrencileri, oldukça neşeli geçen curling çalışmalarında öğrenciler kısa sürede curling öğrendi. Aşkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Şuayip Gacır, curling çalışmalarını Cumartesi ve Pazar günleri curling arenada gerçekleştirdiklerini belirterek, bu kurslarda kendilerine Aşkale Kaymakamlığı ile Erzurum GHSİM’nin destek verdiğini söyledi. Aşkaleli öğrencilerde şu anda Curling Kursu çalışmalarının iyi geçtiğini belirterek, idmanların neşeli geçtiğini ifade ettiler. 

Editör

Son Güncelleme: 28.03.2013 15:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.