JUDONUN BALKANLARDAKİ BRONZ KIZI SOYDAN

Tekirdağ’da yapılan Yıldızlar Balkan Judo Şampiyonası’nda Erzurum Yakutiye Belediyesporlu Şeymanur Soydan, Balkan üçüncüsü oldu.

10 Temmuz 2013 Çarşamba 13:38
JUDONUN BALKANLARDAKİ BRONZ KIZI SOYDAN
Erzurumlu milli judocu Şeymanur Soydan, Balkan üçüncüsü oldu. 04-05 Temmuz 2013 tarihlerinde Tekirdağ’da yapılan Yıldızlar Balkan Judo Şampiyonası’nda 48 kiloda tatamiye çıkan Erzurum Yakutiye Belediyesporlu Şeymanur Soydan, üçüncü olma başarısı gösterdi. İlk şanssız bir şekilde mağlup olan Milli judocu, daha sonra üst üste üç maçını kazanarak bronz madalya kazandı. Madalya maçında normal süre puansız sona erdi. Uzatmalarda rakibini yuko puanı mağlup eden Erzurumlu judocu Şeymanur Soydan, aldığı altın puanla, üçüncülük kürsüsüne çıktı. Antrenör Nurullah Diyarbakır yönetiminde Türkiye’yi Balkan Judo Şampiyonası’nda üçüncülük derecesi alan yıldız judocu, başarısını antnenörleri Nurullah Diyarbakır ve Erdoğan Dönmez’e borçlu olduğunu söyledi. Soydan, bundan sonraki hedefinin şampiyonluk olduğunu sözlerine ekledi.

Editör

Son Güncelleme: 10.07.2013 13:39
Anahtar Kelimeler:
ErzurumJudoşeymanur Soydan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.