İşte kitabın tam ortası!

İşte kitabın tam ortası!

admin
admin
21 Mayıs 2019 Salı 13:27
İşte kitabın tam ortası!

Vedat REFAYELİ

Taraftar kelimesinin kökeni arapça. Yandaş anlamına da geliyor. Bağlanmak, tutmak anlamını da taşıyan taraftarlık duygusu güçlü bir duygudur.

Özellikle kamuoyuna malolmuş futbol takımlarının taraftarları o tutkunun bariz bir göstergesi ve de semboldür. Erzurum’da da bu bağlılığı yaşayan taraftar vardır. Bu sayı öyle az da değildir. Belirgindir taraftarlık duygusu.

Özellikle zor şartlarda takımını destekleyen Erzurum’da ki taraftarlar ülke genelindede parmakla gösterilmektedr. Bugün bir çok TV proğramında da spor yorumcuları tarafından Erzurum taraftarının ne denli takımına bağlı olduğunu sıklıkla dillendirmiş, kamuoyunda bu bir hayli de genel kabul görmüştür.

Önceki gün karşıma çıkan bu fotoğraf bana göre Erzurum seyircisinin takımına ne denli bağlı olduğunu ortaya koyan çok çarpıcı bir resimdir. Kim çekmiştir, ne zaman çekmiştir bilmem ama Murat Balkuş’un facebook hesabından yayınladığı bu fotoğraf tam kitabın ortasıdır.

Erzurum seyircisinin kim olduğunu merak edenler meraklarını ancak bu fotoğraf ile giderebilir. Bana göre taraftarın büyük fotoğrafıdır bu. Görmemişleri düşünerekten paylaşayım istedim.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.