İnandık, başardık

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un Birinci Lig’e yükselmesiyle ilgili yaptığı değerlendirmede, “Söz verdiğimiz gibi şampiyon olduk, hedefimize inandık ve başardık” dedi.

admin
admin
25 Mayıs 2017 Perşembe 00:02
İnandık, başardık

Başkan Sekmen, şu görüşlere yer verdi: “Göreve geldiğimiz gün ‘Şampiyonluk bu şehrin ruhunda var’ diyerek bir hedef belirledik. Gümüşhanespor ile oynadığımız final maçını da kazanarak 2.Lig’den PTT Birinci Lig’e yükseldik. Erzurum’un spor tarihi için yeni bir miladı yeni bir şampiyonluk sevincini yaşıyoruz. Sezon boyunca varını yoğunu ortaya koyan sahada canla başla oynayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un cefakâr ve vefakâr futbolcularını yürekten kutluyorum. Bu camiaya gönül vermiş taraftarlarımıza ve hemşerilerimize bu başarıyı armağan ediyoruz. B.B. Erzurumspor’un Kulüp Başkanı Ali Demirhan kardeşimi, yönetim kurulumuzu, Teknik Patron Kemal Kılıç hocamızı ve Mavi Beyazlı takımımızda görev yapan tüm herkesi canı gönülden tebrik ve takdir ediyorum. Erzurum’un gururu, değeri, sosyal hayatı ve sporda markası olan Erzurumspor’un bu başarısı Erzurum’un başarısıdır. Anadolu’nun zirve kentini yeniden yükseltecek olan bu büyük sportif başarıyla değişim ve gelişimin öncü şehri Erzurum’u bir kez daha şahlandıracağız. Yağmurda, çamurda, karda, ayazda en kötü iklim koşulunda hangi şart ve engel olursa olsun bize omuz veren, destek olan Mavi Beyazlı taraftarlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Şehrime bu sevinci yaşatan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a teşekkür ediyorum. Mutlulukların en güzelini yaşadığımız bugünde adım adım ilerlediğimiz hedefimizi bir kez daha yineliyorum. Varımızı, yoğumuzu ortaya koyacağız. Bu amaç için ne gerekiyorsa yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. İnandık, başardık ve Cenab-ı Hakk’ın izniyle yeniden başaracağız. Erzurumspor’u inşallah Süper Lig’e çıkartacağız.”

ERZURUM’DA YER VE GÖK MAVİ BEYAZ

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un PTT Birinci Lig’e yükselmesi kentte büyük bir sevince neden oldu. Havuzbaşı Kent Meydanı’nda Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan dev ekranda final heyecanını yaşayan Erzurumlular, Mavi Beyazlıların 1-0’lık galibiyeti sonrası şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı. Ellerindeki bayraklarla Erzurumspor’un PTT Birinci Lig’e yükselmesini coşkuyla kutlayan vatandaşlar konvoy eşliğinde gönüllerince eğlendi. Halaylar çeken Dadaşlar, Mavi Beyazlı takımın elde ettiği bu önemli başarı sonrası sokağa çıktı. Araçlarıyla Cumhuriyet Caddesi’nde konvoy oluşturan taraftarlar, “Bugün günlerden Erzurumspor” diyerek sürekli tezahüratta bulundu. Palandöken Kartalları’nın şehre yaşattığı sevinci kentte 7’den 70’e herkes kutladı. Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile ilgili kutlamalar Erzurum ve maçın oynandığı şehir İstanbul’da gece boyunca devam etti.

Editör

Son Güncelleme: 25.05.2017 00:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.