Güreşte Büyükşehir fırtınası

Doğu Anadolu Bölgesi’nin Süper Lig’deki tek takımı olan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Güreş Takımı, bu hafta da minderde fırtına gibi esti.

admin
admin
07 Kasım 2018 Çarşamba 18:26
Güreşte Büyükşehir fırtınası

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in Pehlivanları, birinci haftada Başkent’te İLBANK’ı 6-4 yenmişti. Palandöken Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve güreş severlerin yoğun ilgi gösterdiği ikinci hafta karşılaşmalarında Erzurum’un Arslanları rakibini 9-1 yendi.

Erzurum Güreş Tarihi’ne sayısız madalyalar kazandıran genç ve çevik sporculardan oluşan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Güreş Takımı, aldığı galibiyetle puanını 4’e çıkardı.

Bu arada iki haftadır galip gelen Erzurum’un Aslanları, üçüncü hafta maçlarında Bursa’da Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ile karşılaşacak.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.