GÜREŞÇİLERE COŞKULU KARŞILAMA

Karadağ’ın Bar şehrinde yapılan Avrupa Yıldızlar Serbest güreş şampiyonasında Avrupa Şampiyonu olan Eren Dursun Turan ve ikinci olan Muhammet Enes Altun ile Mehmet Erzincanlı memleketleri Erzurum’a dönüşte muhteşem bir törenle karşılandı.

21 Haziran 2013 Cuma 12:15
GÜREŞÇİLERE COŞKULU KARŞILAMA
Erzurumlu olan ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da güreş hayatlarını devam ettiren Avrupa Şampiyonu Eren Dursun Turan ile ikinci olan Muhammet Enes Altun ve Erzurum Yolspor’un Avrupa ikincisi güreşçisi Mehmet Erzincanlı Erzurum’da coşkulu törenle karşılandı. Yıldız Milli takım Antrenörü İlhami Topaloğlu yönetiminde Erzurum’a gelen Avrupa Fatihleri’ni Hava Limanı’nda Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen, Güreş İl Temsilcisi Selami Topaloğlu, Eski Güreş İl Temsilcisi Ali Eroğlu, Yolspor Güreş Şube Sorumlusu ve Pasinler Güreş Temsilcisi Aslan Sertoğlu, Genç Milli Takım Antrenörü Yaşar Sifil güreşçilerin aileleri, güreş camiasının önde gelen isimleri ve çok sayıda spor sever karşılandı. Havalimanı’nda omuzlara alınan güreşçilerin boynuna çiçekler asıldı ve davul zurna eşliğinde şehir turu attırıldı. 

Editör

Son Güncelleme: 21.06.2013 12:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.