GRASSROOTS C-ANTRENÖR KURSUNA ZİYARET

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Erzurum’da başlayan ve 10 gün sürecek olan Gıyasettin Yüksel Grassroots C-Antrenör Kursu’nu ziyaret ederek, kursiyerlere başarı diledi.

21 Temmuz 2015 Salı 22:43
GRASSROOTS C-ANTRENÖR KURSUNA ZİYARET
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Erzurum’da başlayan ve 10 gün sürecek olan Gıyasettin Yüksel Grassroots C-Antrenör Kursu’nu ziyaret ederek, kursiyerlere başarı diledi. 

Türkiye Futbol Antrenörleri (TÜFAD) Genel Merkezi tarafından Erzurum’da düzenlenen ve TÜFAD Erzurum Şube Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleşen Gıyasettin Yüksel Grassroots C-Antrenör Kursu Erzurum’da start aldı. 3 Binlik Buz Arena Konferans Salonu’nda başlayan ve 10 gün sürecek olan kursa Türkiye’nin değişik illerinden 30 antrenör katılıyor. Uygulama çalışmalarını GHSİM 2 Nolu Sentetik Sahada yapacak olan antrenörlerin kursunu Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile şube müdürleri Güngör Şenses ile Yaşar Elen ziyaret etti. Kurs Eğiticileri Ersan Ogan ile Mustafa Özer ve TÜFAD Erzurum Şube Başkanı Abdusselam Gökçan’a kursun hayırlı olması için temennilerini ileten Taşkesenligil, kursiyerlere de başarı dileğinde bulundu.

ERZURUM KURSLAR İÇİN İDEAL BİR YER

Erzurum’un UEFA Antrenör ve Pro Güncelleme kurslarının yanı sıra diğer kurslar içinde ideal bir merkez olduğuna işaret eden Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, “Burada Türkiye’nin değişik illerinden gelen antrenör arkadaşları görüyoruz. Hepsine ilimize hoş geldiniz diyoruz. Erzurum kar şehri, bar şehri, yar şehri bu güzel kentte sizleri ağırladığımız için gururluyuz. Erzurum’un tarihi, kültürel ve spor tesislerini gezin, görün. Gittiğinizde Erzurum’un güzelliklerinden bahsedin. Çünkü Erzurum müthiş havası ile kursların ve yüksek irtifa kamplarının en önemli odak noktası, bu şehrin tanıtımı için sizlere de sorumluluk düşmektedir. Bu anlamda bize yardımcı olun ve Erzurum’u gittiğiniz her yerde güzellikleri ile anlatın” dedi.

Kurs eğiticileri Ersan Ogan ile Mustafa Özer de, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’e ziyaretinden ve ilgisinden dolayı teşekkür etti. TÜFAD Erzurum Şube Başkanı Abdusselam Gökçan, Antrenör Sefa Yunusoğulları ile TFF Milli Takımlar Bölge Antrenörü Kemal Coşkun da, kursiyerleri ilk gününde yalnız bırakmadı.

Editör

Son Güncelleme: 21.07.2015 22:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.