Gözler Ömer Düzgün’de

B.B. Erzurumspor Kulüp Başkanı Ömer Düzgün, kafalardaki tüm soru işaretlerini bugün ortadan kaldıracak.

admin
admin
07 Haziran 2022 Salı 12:25
Gözler Ömer Düzgün’de

Hakkında istifa ettiği yönündeki söylentilerin ayyuka çıktığı B.B. Erzurumspor Kulüp Başkanı Ömer Düzgün, kafalardaki tüm soru işaretlerini bugün ortadan kaldıracak.

İstifa söylentisiyle ilgili olarak şu ana kadar resmi hiçbir açıklaması olmayan Ömer Düzgün, bugün akşam gazetecilerle bir değerlendirme toplantısında bir araya gelecek.

Düzgün’ün göreve devam edip etmeyeceğinin netlik kazanacağı toplantı, bu akşam Erzurumspor tesislerinde gerçekleştirilecek. Kulübe yakın bazı kaynaklar, Ömer Düzgün’ün göreve devam edeceği bilgisini paylaşırken, kimi kaynaklar ise, bu toplantıda Düzgün’ün görevi bırakma kararını kamuoyuyla paylaşacağını düşünüyor.

EROL BEDİR SÖYLENTİSİ

Bu arada daha önce Kayserispor Kulüp Başkanlığı görevini yürüten Erol Bedir’in Erzurumspor Kulüp Başkanı olacağı yönündeki söylentiler ise, gerçeği yansıtmıyor.

Erol Bedir’e çok yakın olan kaynaklar, “Şu anda sosyal medyada bu yönde bir söylenti var. Erol Bedir’in Onursal Başkan Mehmet Sekmen’le görüşme yapacağı ve ardından Erzurumspor Kulüp Başkanı olacağı konuşuluyor. Böyle bir durum söz konusu değil, Erol Bedir’in bu yönde bir talebi de olmamıştır” diye konuştular.

Bedir’in, söz konusu söylentiler için “hemşehrilerimizin tamamen iyi niyetli bir yaklaşımı” yorumunu getirdiği öğrenilirken, sürecin nasıl sonuçlanacağı ise, çok merak ediliyor.

Editör

Son Güncelleme: 07.06.2022 12:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.