GENÇ GÜREŞÇİLER ERZURUM’DA MİNDERE ÇIKACAK

Türkiye Güreş Federasyonu faaliyet takviminde yer alan Genç Erkekler Türkiye Güreş Şampiyonası 14-17 Mart 2013 tarihlerinde Erzurum’da yapılacak.

21 Şubat 2013 Perşembe 11:15
GENÇ GÜREŞÇİLER ERZURUM’DA MİNDERE ÇIKACAK
Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Erzurum’da yapılacak olan Genç Erkekler Türkiye Güreş Şampiyonası’na Erzurum ev sahipliği yapacak. Erzurum Güreş İl Temsilcisi Selami Topaloğlu, 14-17 Mart 2013 tarihlerinde Türkiye Genç Erkekler Güreş Şampiyonası’nın Erzurum’da yapılacağını söyledi. Topaloğlu, “Güreş Federasyonumuzun faaliyet takviminde yer alan Genç Erkekler Güreş Türkiye Şampiyonası ilimizde yapılacak. Bu güreşleri şehrimize veren Federasyon Başkanımız Hamza Yerlikaya ile yönetimine teşekkür ediyoruz. Erzurum olarak güreşlere hazırız” dedi.


SALONUN TRİBÜNLERİNİ DOLDURMALIYIZ

Erzurum Güreş İl Temsilcisi Selami Topaloğlu, 14-17 Mart 2013 tarihlerinde Erzurum’da gerçekleşecek olan Genç Erkekler Güreş Türkiye Şampiyonası için şimdiden Erzurumlu güreş severleri müsabakalara davet etti. Topaloğlu, Kazım Karabekir Spor Salonu’nda yapılacak olan müsabakalarda tribünlerin dolacağına inandığını belirterek, “İlimize verilen bu organizasyonda tribünlerin dolması en büyük arzumuzdur. Şimdiden Erzurumluları güreş şölenine davet ediyorum. Federasyonumuzun güreşleri Erzurum’a vermesi bizleri memnun etmiştir” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 21.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.