Gaziantep-BB Erzurumspor maçının ardından konuştular

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, "Bu galibiyet kaybolmuş olan öz güvenimizi geri getirdi" dedi.

admin
admin
25 Nisan 2021 Pazar 23:38
Gaziantep-BB Erzurumspor maçının ardından konuştular

Süper Lig'in 37. haftasında Gaziantep'i deplasmanda 3-2 yenen Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un teknik direktörü Yılmaz Vural, galibiyetten duydukları mutluluğu ifade etti.

Vural, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligin kalburüstü takımlarından birine karşı oynadıklarını belirterek, "Gaziantep'e karşı aldığımız galibiyet bizi haddinden fazla mutlu etti. Bu galibiyet kaybolmuş olan öz güvenimizi geri getirdi." dedi.

İlk yarıda çok pozisyon bulduklarını, hatta ilk yarıyı 4-0 önde tamamlayabileceklerini aktaran Vural, "Maçın 60'lı dakikalarında 4 diri adamı oyuna alarak oyuna sahip olmak istedik. Çok şükür istediklerimiz yaparak böyle zorlu bir deplasmandan 3-2'lik galibiyetle döndük. Çok şükür üst üste üçüncü galibiyetimizi aldık. Alt sıralarda puanlar çok yakın. Rakiplerimizin de zorlu maçları var. Zor dönem ama iyi gidiyoruz. Önümüze bakmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Hakem kadrosunun maçı çok iyi yönettiğini dile getiren Vural, taraftarların da çok mutlu olduğunu düşündüğünü aktardı.

Vural, "Taraftarlar Başakşehir maçında da dualarıyla bize destek versinler. Onların gücü ve desteğiyle o maçı da kazanarak önümüze bakmak istiyoruz." diye konuştu.

RUİ MOTA: ŞANS YANIMIZDA OLSAYDI BERABERLİK OLABİLİRDİ

Süper Lig'in 37. haftasında konuk ettiği Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a 3-2 yenilen Gaziantep'te yardımcı antrenör Rui Mota, iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Mota, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmaya iyi başladıklarını ifade etti.

Bazı futbolcuların yasa dışı bahis oynadığı iddialarına değinen Mota, "Dün yaşanan ve bugün devam eden şeyler maçı etkiledi." diye konuştu.

Mota, buna rağmen oyuncuları motive etmeye çalıştıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Puana ihtiyacı olan bir takıma karşı oynadığımızın farkındaydık. Maça iyi başladık ama son vuruşlarda golü oluşturacak pozisyonlar bulamadık. İkinci yarıda daha çok pozisyon ile rakip kaleye daha çok geldik. İkinci yarı rakibimiz iyi oynamamasına rağmen 3 gol yedik. İyi oynadık, oyuncularımız skoru değiştirmeye çalıştı, pozisyonlar bulduk. Şans yanımızda olsaydı beraberlik olabilirdi. Bizi mutlu eden şey, oyuncularımızın son dakikalarda bile mücadele etmeleri. İyi oynarken kalemizde gol gördük ve puan ile ayrılamadık. Kafamızı kaldırmamızın zamanı. Henüz bir şey bitmedi. Mücadele etmeye, kaliteli oyun oynamaya devam edeceğiz."

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.