FUTBOLDA KAZIM KARABEKİR ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ ŞAMPİYON

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseli Gençler Futbol İl Birinciliği’ni Kazım Karabekir Endüstri Meslek Lisesi Kazandı.

20 Aralık 2013 Cuma 18:26
FUTBOLDA KAZIM KARABEKİR ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ ŞAMPİYON
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liselerarası Futbol İl Birinciliği Müsabakaları tamamlandı. Soğuk bir havada oynanan maçlara toplam yedi takım katıldı. Turnuvanın sonunda final müsabakaları yapıldı. Üçüncülük maçında Cumhuriyet Lisesi’ni 4-2 mağlup eden Yıldızkent İMKB Anadolu Lisesi üçüncü oldu. Turnuvanın finalinde ise Erzurum Spor Lisesi ile Kazım Karabekir Endüstri Meslek Lisesi karşı karşıya geldi. Nefesleri kesen maçı 3-0 kazanan Kazım Karabekir Endüstri Meslek Lisesi şampiyon oldu. Kırmızı-beyazlı takımın Antrenörü Hakan Yıldız, “Üç yıldır, Spor Lisesi ile final oynuyorduk, geçen yıl penaltılarla şampiyonluğu kaybettik. Ancak bu sezon çok çalışarak amacımıza ulaştık. 3-0’lık net bir skorla şampiyon olduk” dedi. Şampiyon olan Kazım Karabekir Endüstri Meslek Lisesi’nin kupasını Milli Eğitim İl Koordinatörü Alparslan Topçu verdi. Diğer kupaları ise TFF Bölge Antrenörü Kemal Coşkun ile Turan Ağar takdim etti.

Editör

Son Güncelleme: 20.12.2013 18:26
Anahtar Kelimeler:
ErzurumKazım Karabekir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.