Fatura Bilazer’e kesildi, yeni hoca Kutlu oldu

Spor Toto 1. Lig'in 23. haftasında Erzurumspor sahasında Tuzlaspor'a 2-1 mağlup olurken, maçın ardından teknik direktör Muzaffer Bilazer ile yollar ayrıldı.

admin
admin
05 Şubat 2023 Pazar 00:19
Fatura Bilazer’e kesildi, yeni hoca Kutlu oldu

Spor Toto 1. Lig'de bugün oynanan Tuzlaspor maçında 2-1 mağlup olan Erzurumspor FK, teknik direktör Muzaffer Bilazer ile yollarını ayırdı.

Mavi-beyazlı kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Teknik direktörümüz Muzaffer Bilazer ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Hocamıza emeklerinden ötürü teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

AYRILIKTAN DAKİKALAR SONRA YENİ TEKNİK DİREKTÖR AÇIKLANDI

Erzurumspor FK, Muzaffer Bilazer ile yollarının ayırdıktan kısa süre sonra yeni teknik direktörünü açıkladı.

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Erzurumspor FK, teknik direktör Hakan Kutlu ile prensipte anlaşmaya vardı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Kulübümüz teknik direktörlük görevi için Hakan Kutlu ile prensipte anlaştı. Camiamıza hayırlı olsun." ifadeleri kullanıldı.

Erzurumspor, yeni teknik direktörü açıklamadan dakikalar Muzaffer Bilazer ile yolların ayrıldığını açıklamıştı.

Editör

Son Güncelleme: 05.02.2023 00:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.