Erzurumspor taraftarından TFF ve MHK'ye tepki

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor taraftarı, lig müsabakalarında takıma haksızlık yapıldığını iddia ederek Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Merkez Hakem Kuruluna (MHK) tepki yürüyüşü gerçekleştirdi.

admin
admin
05 Şubat 2019 Salı 19:42
Erzurumspor taraftarından TFF ve MHK'ye tepki

Yakutiye Medresesi önünde bir araya gelen taraftar grubu, sloganlar eşliğinde TFF Erzurum Bölge Müdürlüğü önüne kadar yürüdü.

Burada TFF, MHK ve TFF Başkanı Yıldırım Demirören aleyhine sloganlar atıp meşale yakan grup, müdürlüğün bulunduğu iş merkezi önüne üzerinde "Erzurumspor doğranıyor" yazısı yazan siyah çelenk bıraktı.

Yürüyüşün sonunda Erzurumsporlular, Dadaşlar ve Mavi Kapı taraftar grupları ortak bir basın açıklaması yaptı.

Yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Sadece Erzurumsporluların değil tüm futbolseverlerin ve spor yorumcularının dikkatinden kaçmayan ve açıkça dile getirebileceğimiz noktalara ulaşan hatalar söz konu olmaktadır. Doğrudan sonuca etki etmeyen, her insan hata yapabilir diyerek küçümsediğimiz, görmezden geldiğimiz yanlışları yok sayarak 10. hafta Kasımpaşa, 11. hafta Akhisarspor ve 20. hafta Çaykur Rizespor maçlarında bariz hatalı kararlara artık göz yummayacağımız seviyeye gelmiştir. Kalan 14 haftada MHK, TFF, PFDK’nın aklını başına alarak hareket etmesini adalet ve ahlak adına kendilerinden rica ediyoruz.”

Taraftarlar daha sonra olaysız dağıldı.

Editör

Son Güncelleme: 06.02.2019 18:10
Anahtar Kelimeler:
ErzurumsporTFFMhk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.