Erzurumspor sonradan açıldı

Spor Toto 1. Lig'in 19. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor, sahasında Altaş Denizlispor'u 3-1 mağlup etti.

admin
admin
26 Aralık 2021 Pazar 10:44
Erzurumspor sonradan açıldı

Spor Toto 1. Lig'in 19. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Altaş Denizlispor'u konuk etti.

Hem zirveyi hem de düşme hattını yakından ilgilendiren kritik maçı Furkan Aksuoğlu yönetti. Müsabaka, 3-1'lik BB Erzurumspor üstünlüğüyle noktalandı.

Konuk ekip 58. dakikada Darri ile öne geçti. Bu golden iki dakika sonra sahne alan Olanare skoru eşitledi.

64. dakikada Olanare bir kez daha fileleri havalandırdı ve durumu 2-1 yaptı. 79'da Oltan, maçın skorunu tayin etti: 3-1.

BB Erzurumspor’da Orhan Ovacıklı oynadığı futbol ve maçın gollerine yaptığı katkı ile takdir topladı.

Konuk ekipte Djedje, 41. dakikada arka arkaya gördüğü iki sarı kartın ardından kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

Bu sonuçla 36 puana ulaşan BB Erzurumspor maç fazlasıyla 2. sırada yer aldı.

16 puanlı Altaş Denizlispor ise 18. basamakta kaldı.

SÖZERİ MAÇI DEĞERLENDİRDİ

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, güzel bir galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Rakibin de puan ve puanlara ihtiyacı olduğu için maçın zor olacağını bildiklerini ifade eden Sözeri, bekledikleri gibi rakibin kapalı oynadığını kaydetti.

İlk yarıda pozisyon üretmeye ve rakibi çözmeye çalıştıklarına vurgu yapan Sözeri, "Maalesef rakibin kapalı oynamasından dolayı çok üretemedik ve pozisyona giremedik. Rakibin 10 kişi kalması avantaj gibi oldu ama 10 kişiyle de gol yedik. Aslında anlık bir hatamızla golü kalemizde gördük ama oyuncularımız vazgeçmedi. Bugün özellikle oyuncularımla gurur duydum. Çünkü sahaya öyle bir karakter ortaya koydular ki, bu soğuk havada o karakter içimizi ısıttı. Böyle futbolculara sahip olduğum ve böyle bir takımda çalıştığım için mutluyum. Tebrik ediyorum, çok güzel bir galibiyet aldık, ilk yarıyı güzel bir puanla bitirdik."

Ligin ilk yarısını 36 puanla tamamlayarak ilk ikide yer aldıklarını, ikinci yarıda da bu puanı toplamaları halinde ilk ikide yer alacaklarına inandıklarını ifade eden Erkan Sözeri, taraftarların soğuk havaya rağmen takımı iyi desteklediğini, kendilerinin de tüm ekibiyle Erzurum şehrine ve Erzurumspor taraftarına layık olmak için çok büyük gayretler sarf ettiklerine işaret ederek, “Biz bu şehri Süper Lig'e çıkarmak istiyoruz." İfadelerini kullandı.

Açıklamasında transfer konusunu da değerlendiren Sözeri, transfer tahtasının kapalı olduğunu dikkat çekerek, “Biz eğer transfer tahtasını açıp da içerideki oyuncuların rakamlarını ödeyemeyeceksek bunu açmanın bir anlamı yok ve o açacağımız rakamları içerideki oyunculara ödeyelim." dedi.

Öte yandan Altaş Denizlispor Teknik Direktörü Fatih Tekke de , oyunla ilgili konuşmak istemediğini ifade ederek, oyuncularının çok ciddi mücadele verdiğini aktardı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.