Erzurumspor mevzusunda demem odur ki..

Erzurumspor mevzusunda demem odur ki..

admin
admin
07 Haziran 2022 Salı 12:09
Erzurumspor mevzusunda demem odur ki..

Vedat REFAYELİ

-Sezon başı kadro planlaması yapılırken geç kalındı, erken başlanılmalı ve biraz daha yüksek bütçe belirlenmeliydi.

-İçimden hep sürekli bir ses ‘Keşke Erkan Sözeri gitmese, kalsaydı’’ diyordu. Eğer mavi-beyazlılar sezonu Sözeri ile devam etse ve de bitirseydi süper lig ipini Ümraniye’nin yerinde hem de ilk 2’de göğüslemiş olurdu.

-Erkan Sözeri’den sonra heyecanını kaybetmiş, yaşı da bir hayli ilerlemiş ve de üzülerek, düşük profilli hoca diye görüp düşündüğüm Yücel İldiz ile değil de daha genç bir hoca ile veya onun yerine Muzaffer Bilazer ile devam edilseydi..

-Başta kamu kurumlar olmak üzere seyirci sezon başından beri takımın başarılı olacağına inanmadı, bu da takım oyuncuları üzerinde olumsuzluk ve moralsizlik oluşturdu.

-İstanbulspor ile yarı finalin ilk maçı iç sahada değil de dış sahada oynansaydı

-Bana göre bir santraforda olması gereken bütün özellikleri barındıran Oltan bir şekilde takıma kazandırılmalı, daha fazla şans tanınsaydı..

-Transfer tahtasının ara dönemde kapalı olması kadar başkan Ömer Düzgün’ün ‘Tahtayı açmayı düşünmüyoruz’’ deyip, mevcut oyuncu kadrosu ile yola devam kararı da yanlıştı.

-Ne yalan söyleyeyim. Sezon başı ekonomik şartlar da dikkate alınaraktan ‘bu sene ligde kalınsın yeter’ düşüncesi de ağırlıktaydı. Dost işi, hatır işi transferler yapıldı, buna rağmen buraya kadar gelmesi de kesinlikle başarıdır.

Diye düşünüyorum...

Editör

Son Güncelleme: 09.06.2022 13:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.