Erzurumspor kongresini nasıl okumak gerek?

Erzurumspor kongresini nasıl okumak gerek?

admin
admin
20 Haziran 2017 Salı 03:25
Erzurumspor kongresini nasıl okumak gerek?

Demirhan’ın izi kalmadı!

Daha istifa ettiği ilk gün demiştim, yine diyorum. Ali Demirhan bir anlık dolduruşa geldi ve istifa ederek resmen ayağına sıktı. Bugün o anlık istifa kararını almamış olsaydı, nefsine yenilmemiş olsaydı ne böyle bir kongre yaşamış ne de hiç tanımadığımız birini o koltukta görüyor olacaktık. Belki Büyükşehir Belediyesi yönetimi ile arasında sonradan öğrendiğimiz o sorunlar devam ediyor olurdu ama en azından ona öylesine önemli bir şampiyonluktan sonra kimse git demeyecekti! Her neyse, olan oldu artık. Temsil anlamında hep desteklediğim Ali Demirhan adına üzüldüğümü belirtip, kongre ve yeni dönemle ilgili söyleyeceklerime geçeyim. Dilaver Yılmaz’ı ben hiç tanımadım. Doğrusu dünden beridir sorup, soruşturuyorum, çok da tanıyanını henüz görmedim. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e de önceki gün akşam EGC’yi ziyareti sırasında sordum, kimdir bu Dilaver Yılmaz, nereden çıktı diye? O da duyduklarıma benzer şeyler söyledi, işadamı ve iyi biri olduğunu filan. Sekmen ile konuşurken anladım ki, birazda önceki yönetimde olduğundan yakın çevresinin üzerinde ittifak ettiği bir isim diye Dilaver Yılmaz’da karar kılmış. Anladım ki aslında asıl isim Ünsal Kıraç’tı ama Kıraç’ın özellikle Bayburtlu olmasından dolayı üstü istemeyerek çizildi ve bu sürpriz isimde anlaşıldı. Aldığım bir başka bilgi de şu. Mehmet Özyapar ile İbrahim Bulut’un da başkan olması istenmiş ancak bu iki isim de ‘yönetime evet ama başkanlığa hayır’ demişler!

Ünsal Kıraç gizli başkan!

Allah yolunu açık etsin, başarılar diliyorum. Belki Dilaver Yılmaz şu an için ‘kapalı kutu’ olabilir ama bakarsınız güzel bir yönetim dili ile hepimizin hayranlığını kazanan bir isim olur. Doğrusu kongreye ben de gittim, ama ne yalan söyleyeyim, yönetim listesine baktığımda Ünsal Kıraç’ı başkan kadar başkan gördüm! Dilaver Yılmaz’a nezaketsizlik etmek istemem ama ben çift başlı kartalın kongresinde çift başlı bir başkan havası edindim. Edindiğim bir başka intiba da yeni yönetimin Ali Demirhan karşıtı bir yönetim olduğuydu. Ünsal Kıraç başta olmak üzere, Zafer Aynalı, Murat Aslan ve Kadir Ovat’ı o listede görünce Ali Demirhan’ın rahatsız olabileceği ancak böyle bir liste ile seçime gidiliri anladım. Galiba bu listede bir tek Süha Dengizek’le Tuncay Atasever eksikti! Daha önceki dönemlerde de çalışan Sabri Gökhan Genç’in o listede olmasını bir kazanım olarak görürken tanıdığım için söylüyorum, İbrahim Bulut, Mehmet Özyapar, Yavuz Kocaman, Metin Barlak ve Taner Tugay yine doğru isimlerdi. Anlamsız bir şekilde hedef tahtasına konulan Zafer Aynalı’nın listede bulunması mesaj! O mesajın da iyi alındığına inanıyorum. Yeni dönemde Zafer Aynalı belki önceki dönemlerde olmadı ama bu yeni dönemde daha çok adını duyuracak isim olacak. Kongrede yaşanan bir tatsızlığı ben gaz sıkışması olarak gördüm. Küçük de olsa öyle bir şey yaşanma ihtimali vardı ve yaşandı bitti. Sanıyorum artık bir-iki olumsuz saha sonucu halinde sorun çıkar, onun dışında BB Erzurumspor’da işler yolunda gidecektir!

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumErzurumspor Kongresi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.