Erzurumspor'dan Cumhuriyetin 100. yılına özel forma

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor FK'nın, 2023-2024 sezonunda giyeceği maç formaları görücüye çıktı.

admin
admin
09 Ağustos 2023 Çarşamba 14:38
Erzurumspor'dan Cumhuriyetin 100. yılına özel forma

Mavi-beyazlı kulüp, sosyal medya hesaplarından paylaştığı video ile yeni sezon formalarını taraftarlarının beğenisine sundu.

Şehrin tarihi ve turistik alanlarının gösterildiği tanıtım videosunda, Erzurumsporlu futbolcular formaları giyerken, futbolcu Cengizhan hançer barı gösterisi de tanıtıma ayrı bir renk kattı.

Video kısa sürede büyük ilgi gördü.

"Cumhuriyet", "Palandöken", "Efsane Çubuklu" ve "Gökyüzü" temalı dört farklı forma seçeneklerinin sunulduğu sosyal medya paylaşımında, "Cumhuriyetimizin 100. yılında Cumhuriyeti kuran şehir Erzurum’umuzun futboldaki temsilcisi Erzurumspor’umuzun 'Cumhuriyet' temalı kırmızı forması ve diğer formalarımız Erzurumspor sevdalılarına ve Türk futboluna armağan olsun." ifadelerine yer verildi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.