Erzurum’a yeni stat yapılacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen: ‘Kazım Karabekir stadı deprem sonrası zarar gördü. Yenisi yapılacak’

admin
admin
15 Mart 2023 Çarşamba 16:24
Erzurum’a yeni stat yapılacak

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Erzurum Kazım Karabekir stadının Erzurum’da da hissedilen Kahramanmaraş merkezli depremden zarar gördüğünü, stadın depreme dayanıksız hale geldiğini belirterek, ‘Erzurum’a yeni bir stat yapılacak’ dedi.

Erzurum’un uydudan yayın yapan tek televizyonu olan Kardelen TV’de yayınlanan Analiz Programına katılan Başkan Mehmet Sekmen bir soru üzerine Kazım Karabekir Stadı ile ilgili bilgi verdi.

Başkan Sekmen şunları söyledi:

‘Kahramanmaraş merkezli depremde Erzurum Kazım Karabekir Stadı de zarar gördü. Stat depreme dayanıklılığını kaybetti. Şimdi Erzurum’a yeni bir stat yapılacak. Bu konuda çalışmalar devam ediyor. Stat ya aynı yerinde, ya da başka bir yere yeniden inşa edilecek’ 

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumMehmet SekmenStad
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.