ERZURUM GÜREŞTE ŞAMPİYON

Erzurumlu güreşçiler Yaz Spor Oyunları’nda büyük bir performans gösterdi. Erzurum GAP Yaz Spor Oyunları’nda Serbest Stilde takım halinde şampiyon oldu.

11 Temmuz 2013 Perşembe 10:44
ERZURUM GÜREŞTE ŞAMPİYON
8.Yaz Spor Oyunlarına minderde Erzurum damgasını vurdu. Erzurum Yaz Spor Oyunları’nda güreşte Serbest stilde şampiyon olurken, grekoromen stilde de takım halinde ikinci oldu. Mardin’in Midyat ilçesinde yapılan güreşlerde Erzurumlu pehlivanlar minderin tozunu attı. 42 kiloda İbrahim Hınıslıoğlu ve 76 kiloda Gökhan Sucu ile altın madalya kazanan Erzurum, 67 kiloda Muhammed Keskin ve Hasan Hüseyin Kaya ile de gümüş madalya kazandı. 50 kiloda da Bülent Deveci üçüncü oldu. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen’in de izlediği maçlar sonunda Erzurum’un serbest stlide şampiyon olması ve Grekoromende de takım halinde ikinci olması güreş severleri mutlu etti. Antrenörler Selçuk Baysal ve Erol Altınışık yönetiminde 8. GAP Yaz Spor Oyunları’nda serbest stil ve grekoromen stilde mindere çıkan Erzurumlu güreşçiler performansları ile de alkış aldı.Mardin’in Midyat ilçesinde yapılan Yaz Spor Oyunları Güreş müsabakalarında serbest stilde Erzurum 31 puanla şampiyon olurken, Batman 29 puanla ikinci, Muş ise 24 puanla üçüncü oldu. Grekoromen stilde ise Şanlıurfa 30 puanla yaz spor oyunlarını ilk sırada tamamlarken, Erzurum ikinci, Iğdır ise üçüncü oldu.

Editör

Son Güncelleme: 11.07.2013 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.