Erzurum'da Türkiye Curling 1. Lig heyecanı

Erzurum Curling Salonu'nda Kovid-19 tedbirleri alınarak başlayan lig müsabakalarında, 7 ilden 13 kulüp ile 15 takım yer alıyor.

admin
admin
26 Ocak 2021 Salı 07:31
Erzurum'da Türkiye Curling 1. Lig heyecanı

Erzurum'da düzenlenen Türkiye Curling 1. Lig Müsabakaları'nda karşılaşmalar oynanmaya başladı.

Yakutiye ilçesindeki Erzurum Curling Salonu'nda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri alınarak başlayan, 7 ilden 13 kulüp ile 15 takımın yer aldığı organizasyonun ilk gününde üç karşılaşma yapılacak.

Türkiye Curling Federasyonunun 2020-2021 faaliyet programında yer alan müsabakalar, 29 Ocak Cuma gününe kadar devam edecek.

Federasyon başkan vekili Ahmet Çelebi, AA muhabirine, organizasyonun salgın kuralları kapsamında gerçekleştirildiğini aktardı.

Günde üç seans üzerinden müsabakaların yapılacağını ifade eden Çelebi, şöyle konuştu:

"Türkiye'nin çeşitli illerinden erkeklerde 8, kadınlarda 7 takım mücadele edecek. Pandemi sürecinde yaşadığımız sıkıntılar nedeniyle tedbirler alarak kazasız belasız bitirmeyi düşünüyoruz. Önümüzdeki ay ise Süper Lig'i başlatacağız. Pandemi sürecinde antrenmanlarımızı bile kurallar doğrultusunda devam ettirdik. Milli takımlarımız ve diğer takımlar azimle, istekle antrenmanlarını yaptı. Bugün de burada çocuklarımızın azmini görüyoruz. Başaralı bir organizasyon gerçekleştiriyoruz."

ERZURUM'DA TÜRKİYE CURLİNG 1. LİG HEYECANI DEVAM EDİYOR

Erzurum'da düzenlenen Türkiye Curling 1. Lig Müsabakaları'nda karşılaşmalar oynanmaya devam ediyor.

Yakutiye ilçesindeki Erzurum Curling Salonu'nda, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri alınarak gerçekleştirilen, 7 ilden 13 kulüp ile 15 takımın yer aldığı organizasyonda, ikinci gün mücadeleleri yapılıyor.

Türkiye Curling Federasyonu Başkanı Kenan Şebin, AA muhabirine, salgın sürecinde tüm tedbirleri aldıklarını söyledi.

Şebin, "Şubat ayında liglerimizi bitirmiş olacağız. Bunun haricinde karışık çiftler, çiftler olmak üzere senyörlerin müsabakalarını yapacağız. Milli takımımız da günde iki antrenmanla hazırlıklarını sürdürüyor. Pandemi sürecinde curling olarak bütün tedbirlerimizi aldık. Sporcuların, hakemlerin sağlıklarını dikkate alarak liglerimizi tamamlamayı düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Türkiye Curling Federasyonunun 2020-2021 faaliyet programında yer alan müsabakalar, 29 Ocak Cuma günü sona erecek.

Editör

Son Güncelleme: 27.01.2021 06:51
Anahtar Kelimeler:
ErzurumCurling
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.