Engelli öğrenciler sporla tanıştı

Gençlik ve Spor Bakanlığı desteğiyle Erzurum'da hayata geçirilen "Mobil Gençlik Merkezim Erzurum" projesi kapsamında engelli öğrenciler spor yaptı.

admin
admin
06 Aralık 2017 Çarşamba 01:02
Engelli öğrenciler sporla tanıştı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce yürütülen ve 8 ay sürecek projede unutulmayan engelli öğrenciler spor yapmanın mutluluğunu yaşadı.

Matrak oynayıp ok atan engelli öğrenciler, hem neşeli bir ortamda spor yaptı hemde ilk defa yaptıkları sporları tanıma fırsatı yakaladı.

Projenin yürütücülerinden Yusuf Tosunoğlu, yaptığı açıklamada, engelli öğrencileri sporla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Tosunoğlu, "Mobil Gençlik Merkezim Erzurum" sayesinde çocukların langırt, sokak curlingi, matrak, dev dart, voleybol, mini futbol ve okçuluk dallarında da faaliyet gösterdiklerini belirtti.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumSporEngelli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.