Dünya 2.'si güreşçi altınla ödüllendirildi

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Rusya'da yapılan İşitme Engelliler, Dünya Güreş Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan Akif Sönmez'i altınla ödüllendirdi.

admin
admin
23 Haziran 2018 Cumartesi 10:43
Dünya 2.'si güreşçi altınla ödüllendirildi

Başkan Bulutlar, Rusya'nın Vladimir kentinde yapılan İşitme Engelliler Dünya Güreş Şampiyonası’nda serbest sitilde ve grekoromen 52 kiloda dünya ikincisi olan Sönmez'i makamında kabul etti.

Sönmez’i Dünya Güreş Şampiyonası'ndaki başarısından dolayı kutlayan Bulutlar, şöyle konuştu:

"Bugün sporcumuz dünya şampiyonasında dünya ikincisi oldu, kendisini kutluyorum. Bununla yetinilmemeli. Bizlere birincilik yakışır ve ülkemizin bayrağı her zaman göndere çekilmeli ve dalgalanmalı. Bunun için de Palandöken Belediyesi olarak gençlerimize ve çocuklarımıza kapılarımızı ve gönlümüzü sonuna kadar açtık."

Bulutlar, dünya 2.'si olan sporcuyu Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

Milli güreşçi Sönmez de desteklerinden dolayı Palandöken Belediye Başkanı Bulutlar'a teşekkür etti.

Ziyarette, Palandöken Belediye Başkan Yardımcısı ve Kulüp Başkanı Zafer Bülent Engin, Erzurum Güreş İl Temsilcisi Battal Alpkılıç, kulüp antrenörleri, kulübün yıldızlar ve minik güreşçileri katıldı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumGüreş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.