Düellodan bir puan çıktı

Spor Toto 1. Lig’in 24. haftasında BB Erzurumspor ile Ümraniyespor 3-3 berabere kaldı.

admin
admin
13 Şubat 2022 Pazar 22:57
Düellodan bir puan çıktı

Spor Toto 1. Lig'in 24. haftasında zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmada Ümraniyespor ile Erzurumspor 3-3 berabere kaldı.

Ev sahibi takımın gollerini Onur Ayık, Mustafa Yumlu (k.k) ve Bammou kaydetti.

Konuk takımın golleri ise Bammou (k.k), Eren Tozlu ve Mustafa Yumlu'dan geldi.

Bu sonucun ardından Ümraniyespor 46, Erzurumspor ise 42 puana yükseldi.

Spor Toto 1. Lig'de gelecek hafta programında ise Ümraniyespor sahasında Adanaspor ile, Erzurumspor ise Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek.

İLDİZ: KORA KOR BİR MÜCADELE OLDU

Maçın adından açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, iki takımın da kora kor iyi bir futbol ortaya koyduğunu söyledi.

Beklentilere cevap veren bir müsabaka olduğunu ifade eden İldiz, “Rakibimizi iyi çalıştık. Ölü toptan uzun süredir gol yememişler, böyle goller de bulduk. Maçın başında gol atınca, kendi oyunumuzun dışına çıktık. Rakibimiz üstünlük kurdu, mağlup duruma düştük, o sırada sıkıntılar yaşadık.” dedi.

İkinci yarıya hamleler yaparak başladıklarını ve galip duruma da geçtiklerini ifade eden Yücel İldiz şunları söyledi: “Kora kor bir mücadele oldu. Goller kaçırdık, son dakikalar gol de yiyebilirdik, gol de atabilirdik. Sonuç olarak 3-3 beraberlik çıktı, gerçekten iki takım oyuncularını da kutluyorum. Biz Erzurumspor'uz sonuna kadar mücadelemize devam edeceğiz ve sonunda da inşallah başaracağız. Tabii ki kazansak iyiydi ama her iki taraf da istedi, beraberlik çıktı. Erzurumspor’un mücadelesi sonuna kadar devam edecek."

Stat: Ümraniye Belediyesi Şehir

Hakemler: Turgut Doman, Baran Eraslan, Emrah Ünal

Bereket Sigorta Ümraniyespor: Burak Öğür, Emre Nefiz (Dk. 80 Atalay Babacan), Alim Öztürk, Glumac, Vrsajevic, Kartal Kayra Yılmaz, Onur Ayık (Dk. 88 Hüseyin Atakan Üner), Oğuz Gürbulak (Dk. 65 Yusuf Emre Gültekin), Mrsic (Dk. 65 Serkan Göksu), Camara (Dk 80 Del Valle), Bammou

Büyükşehir Belediye Erzurumspor: Szumski, Orhan Ovacıklı, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Mucahit Albayrak, Hasek (Dk. 46 Gökhan Alsan), Lameira, Novikovas (Dk. 88 Shala), Eren Tozlu, (Dk. 88 Alican Özfesli) Emircan Altıntaş (Dk. 80 Malle), Olanare (Dk. 90+2 Oltan Karakullukçu)

Goller: Dk. 4 Bammou (kendi kalesine), Dk. 52 Eren Tozlu, Dk. 54 Mustafa Yumlu (Büyükşehir Belediye Erzurumspor), Dk. 31 Mustafa Yumlu (kendi kalesine), Dk. 36 Onur Ayık, Dk. 73 Bammou (Bereket Sigorta Ümraniyespor)

Sarı kartlar: Dk. 14 Alim Öztürk, Dk. 72 Vrsajevic (Bereket Sigorta Ümraniyespor), Dk. 48 Gökhan Alsan (Büyükşehir Belediye Erzurumspor)

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.