Doğu derbisi Dadaş’ın

Spor Toto 1. Lig'in 8. haftasında Erzurumspor deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup etti. Mavi-beyazlıların golünü Eren Tozlu kaydetti.

admin
admin
10 Ekim 2022 Pazartesi 10:46
Doğu derbisi Dadaş’ın

Spor Toto 1. Lig'in 8. haftasında Erzurumspor deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup etti.

Mavi-beyazlıların golünü Eren Tozlu kaydetti.

Bu sonucun ardından Erzurumspor puanını 9 yaparken, Yeni Malatyaspor 3 puanda kaldı.

1. Lig'de gelecek hafta Erzurumspor sahasında Bodrumspor'u konuk edecek.

Yeni Malatyaspor ise Bandırmaspor'a konuk olacak.

FUTBOL OLMASA DA GALİBİYET GÜZEL!

Erzurumspor, Spor Toto 1. Lig’in 8’inci haftasında Malatyaspor deplasmanından 3 puanla dönmeyi başardı. Küme düşme hattındaki rakibi Malatyaspor’un karşısında etkili bir futbol ortaya koyamayan mavi beyazlı takımın galibiyet getiren golünü Eren Tozlu kaydetti.

Takımın diğer karşılaşmalarda olduğu gibi kondisyondan uzak ve form düşüklüğü görüntüsü verdiği Malatya deplasmanında, sadece Sefa ve Estrella’nın mücadelesi dikkat çekti.

Erzurumspor’un Eren Tozlu ve Olanare gibi gol silahlarının sahada sadece gezinmeyi tercih ettikleri görülürken, 90 dakikalık karşılaşma son dakikasına kadar futbol zevkinden uzakta geçti.

Erzurumspor, Malatya deplasmanında elde ettiği galibiyetle puanını 9’a yükseltirken, ateş hattından da oldukça uzaklaşmış oldu.

Ligde Tuzlaspor’un ardından 12’nciliğe yükselen mavi beyazlı takımın galibiyeti camiayı hem sevindirdi, hem düşündürdü. Erzurumsporlu taraftarlar, takımın ortaya koyduğu futbolun disiplin ve teknikten çok uzakta olduğunu vurgulayarak, “Şans eseri elde edilen bu galibiyetler teknik heyeti yanıltmasın. Malatyaspor’un yerinde ligin güçlü ekiplerinden birisi olsaydı, fark bile yemiştik” dediler.

Dadaş’ın önümüzdeki hafta kendi evinde Bodrumspor’u misafir edeceğini kaydeden taraftarlar, “Haftaya ligin en dişli takımıyla oynayacağız. Bu yüzden takımın işi çok zor; Muzaffer Hoca’nın da hoca olup olmadığını bu maçta sergilenecek oyun ortaya koyar.” diye konuştular.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumErzurumspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.