Dadaş’ın üç puan keyfi!

Spor Toto 1. Lig'in 13. haftasında Erzurumspor evinde Adanaspor'u ağırladı. Gol düellosuna sahne olan mücadele ev sahibi ekibin 3-2'lik üstünlüğüyle sona erdi.

admin
admin
13 Kasım 2022 Pazar 11:09
Dadaş’ın üç puan keyfi!

Spor Toto 1. Lig'in 13. hafta karşılaşmasında Erzurumspor ile Adanaspor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi ev sahibi ekibi 3-2 kazandı.

Erzurumspor'a galibiyeti getiren golleri Mustafa Yumlu, Orhan Ovacıklı ve Eren Tozlu kaydetti. Konuk takımın golleri ise Samuel Tetteh ve Burak Çoban'dan geldi.

Bu sonucun ardından Adanaspor 14 puanda kaldı. Erzurumspor ise 4 maç aradan sonra galip geldi ve 13 puana yükseldi.

Ligin 14. haftasında Erzurumspor deplasmanda Manisa FK ile karşılaşacak. Adanaspor ise Altınordu'yu konuk edecek.

BİLAZER: KAZANMAK ZORUNDAYDIK

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, kazanmak zorunda oldukları bir maç oynadıklarına vurgu yaparak, galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi. Psikolojik anlamda da zor durumda olduklarını aktaran Bilazer, “Camia olarak çok zor günlerden geçiyoruz. Bazı mecburiyetlerimiz var ve bunu camianın çok iyi anlaması lazım. Onlar takımın daha iyi olması ve çok daha fazla puan alması yönünde eleştiri yapıyorlar. Buna katılıyorum, ama bizim içeride ne yaşadığımızı da bilmiyorlar. Adeta sessiz bir savaş veriyoruz.” dedi.

Bir buçuk yıldır Erzurumspor’da olduğunu da hatırlatan Bilazer, “Taraftar, yönetim, medya, futbolcu neyse ben oyum. Erzurumspor benim için çok değerli ve değerli kalacaktır. Bunu herkes böyle bilsin. Yeter ki, şu durumda biraz sağduyulu yaklaşsınlar.” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumErzurumsporDADAŞ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.