Dadaş’a Çotanak şoku

Mutlak galibiyet parolasıyla Giresun’a giden Dadaşlar puansız döndü.

admin
admin
06 Kasım 2023 Pazartesi 11:36
Dadaş’a Çotanak şoku

Trendyol 1. Lig’in 11. haftasında Erzurumspor FK deplasmanda Giresunspor’a 1-0 mağlup oldu. Mavi-beyazlı ekip ligde 8 haftadır kazanamayan rakibine moral verdi.

Trendyol 1. Lig'in 11. haftasında Erzurumspor deplasmanda Giresunspor ile karşı karşıya geldi. Dadaşlar etkili bir futbol ortaya koyamadıkları karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrılarak puansız döndü.

Giresunspor'a galibiyeti getiren golü 38. dakikada Brandley Kuwas kaydetti.

Bu sonucun ardından Giresunspor 8 maç sonra kazandı ve 9 puana yükseldi. Erzurumspor ise 13 puanda kaldı.

Ligin 12. haftasında Erzurumspor Göztepe'yi konuk edecek.

GİRESUN’A MORAL VERDİK

Erzurumspor favori olarak çıktığı maçta Giresunspor’a 2’inci galibiyetini yaşatırken, sergilediği oyunla taraftarını hüsrana uğrattı.

Giresunspor puan sıralamasındaki yerinin üstünde bir performans gösterirken Erzurumspor resmen döküldü. Rakibinin ligdeki durumuna bağlı olarak nasıl olsa yeneriz düşüncesindeki mavi beyazlı futbolcular beklenen performansı sergileyemedi.

Öte yandan orta hakem GürcanHasova tüm takdir haklarını Giresunspor lehine kullandı, özellikle Orhan’a yapılan faulleri vermeyen Hasova mavi beyazlı ekibin oyundan düşmesine neden oldu.

KUTLU: BEKLEMEDİĞİMİZ BİR MAĞLUBİYET OLDU.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, “Bireysel hatadan bir gol yedik. Oldukça üzgünüz, kazanmamız gereken bir karşılaşmaydı.” dedi.

İki takımın da çok fazla pozisyon üretemediğini kaydeden Kutlu, “Bulduğumuz fırsatları gole çevirmedik. Giresunspor takımı genç mücadele eden, koşan bir takım. Aldıkları galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Bu maçı geride bırakıp haftaya oynayacağımız Göztepe maçında kaybettiğimiz 3 puanı telafi edeceğiz. Buraya kadar gelen desteklerini esirgemeyen taraftarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Hakemler: Gürcan Hasova, Samet Özkul, Barış Çiçeksoyu

Giresunspor: Erkan, Ertuğrul, Kadir, Anıl, Faruk Can, Furkan, Erol, Savicevic (Metin Caner dk. 81), Çekdar (Mert Han dk. 69), Şahin (Mehmet dk. 89), Kuwas

Yedekler: Göktan, Fatih, Ali Emirhan, Barış, Muhammet, Kasım Alperen, Enishan

Teknik Direktör: Mehmet Birinci

Erzurumspor FK: Göktuğ, Celal, Orhan, Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş, Ufuk (Furkan dk. 46), Estrela (Alican, dk. 61), Batuhan (Özgür dk. 75), Sefa (Shala dk. 75), Eren, Rosheuvel

Yedekler: Rıdvan, Yakup, Fırat, Hüseyin, Güney, Gürkan

Teknik Direktör: Hakan Kutlu

Gol: Brandley Kuwas (dk. 38) (Giresunspor)

Sarı kartlar: Erol Can Akdağ, Vukan Savicevic, Furkan Kütük, Erkan Anapa, Mert Han Kurt (Giresunspor)

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.