Dadaş zirveden kopuyor

Spor Toto 1. Lig’in 22. haftasında Bandırmaspor, sahasında karşılaştığı Erzurumspor’u 2-1 mağlup etti.

admin
admin
23 Ocak 2022 Pazar 19:32
Dadaş zirveden kopuyor

BB Erzurumspor, Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında deplasmanda Royal Hastanesi Bandırmaspor ile karşı karşıya geldi. Hasta ve sakat 8 eksikle zorlu deplasmana giden mavi-beyazlılar sahadan puansız ayrıldı. Mavi-beyazlılar son altı haftada bir galibiyet, 4 beraberlik ve bir yenilgi ile 11 puan kaybetti.

Bandırma 17 Eylül Stadyumu'nda oynanan müsabakanın 17. dakikasında konuk BB Erzurumspor, Aaron Olanare'nin kaydettiği golle 1-0 öne geçti.

İlk devrenin kalan süresinde baskısını arttıran Royal Hastanesi Bandıramspor, Erzurum temsilcisine 37'de Kerim Avcı'nın kafa golüyle karşılık verdi.

Büyük heyecana sahne olan müsabakanın ikinci yarısında son sözü 90+1'de sahneye çıkan Bandırmaspor'un golcüsü Philippe Keny söyledi.

Bu sonucun ardından puanını 36'ya çıkaran ev sahibi Royal Hastanesi Bandırmaspor, maç fazlası ve averajla Spor Toto 1. Lig'in 4. sırasında yer aldı.

Bandırma deplasmanından eli boş ayrılan ve zirve yarışında yara alan BB Erzurumspor ise 38 puan ve maç fazlasıyla 3. sırada konumlandı.

Stat: Bandırma 17 Eylül

Hakemler: Ali Palabıyık, Mehmet Kapluhan, Bersan Duran,

Bandırmaspor: Gökhan Değermenci, Allyson Aıres Dos Santos, Remi Jose Michel Mulumba, Guide Koçer, Kerim Avcı (Abdullah Balıkçı dk. 83 ?), Philippe Paul Keny, Okan Alkan, Mehmet Özcan, Guy Lucien Michel Landel, Doğan Can Davas, Caner Cavlun, Landel (Berkan Şimşek dk. 65), Guido Koçer (Alpay Koldaş dk. 64), Doğukan Davas (M.Pucko dk. 82 ?)

Yedekler: Hüseyin Koç, Süleyman Luş, Hüseyin Eşkol, Berke, Levent Ayçiçek,

Teknik Direktör: Mustafa Gürsel

Büyükşehir Belediye Erzurumspor: Jakup Szumski, Mustafa Akbaş (Fırat Şaşi dk. 86 ?), Hasan Batuhan Artaraslan (Oltan Karakullukçu dk. 36), Ahmet Canbaz, Arvdas Novikovas, Aaron Samuel Olanare, Martin Hasek, Orhan Ovacıklı, Eren Tozlu, Mücahit Albayrak, Valdmiro Tualungo Paulo Lameira, Ahmet Canbaz (Alican Özfesli dk. 60)

Yedekler: Rıdvan Oğuzhan Yağcı, Göktuğ Bakırbaş, H.Shala, M.Rosheuvel

Teknik Drektör: Erkan Sözeri

Goller: Olanare (dk. 17) (BB Erzurumspor), Kerim Avcı (dk. 37), Keny (dk. 90+1) (RH. Bandırmaspor)

Sarı kartlar: Eren Tozlu, Olanare (BB Erzurumspor), Mehmet Özcan, Caner Cavlan, Okan Alkan (RH. Bandırmaspor)

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumErzurumsporBandırma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.