Dadaş zirveden kopuyor

Spor Toto 1. Lig’in 25. hafta mücadelesinde BB Erzurumspor evinde Eyüpspor ile karşılaştı.

admin
admin
17 Şubat 2022 Perşembe 20:50
Dadaş zirveden kopuyor

Müsabaka 1-1’lik eşitlikle tamamlandı. Puanını 43 yapan ve üçüncü sıradaki yerini koruyan BB Erzurumspor ligin zirvesini paylaşan Ümraniye ve Ankaragücü’nün altı puan gerisine düştü.

Spor Toto 1. Lig 25. hafta mücadelesinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor sahasında Eyüpspor ile karşılaştı. Soğuk havaya rağmen taraftarların yoğun ilgi gösterdiği müsabakada BB Erzurumsporlu futbolcular arzulanan futbolu ortaya koyamadı. Maç boyunca takımlarını destekleyen fedakar taraftarlar stattan bir puanla buruk ayrıldılar.

Kazım Karabekir Stadyumu'nda oynanan mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Erzurumspor'a puanı getiren golü 82. dakikada Oltan Karakullukçu kaydederken, Eyüpspor'un golünü 87. dakikada bir dönem Erzurumspor forması giyen Cenk Ahmet Alkılıç kaydetti.

Eyüpspor bu sonuçla puanını 41 yaparken, BB Erzurumspor 43 puana çıktı.

Ev sahibi ekip ligin 26. haftasında Adanaspor deplasmanına gidecek, Eyüpspor ise Menemenspor'u konuk edecek.

İLDİZ: KAZANSAK TABİİ Kİ MÜTHİŞ OLACAKTI

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, zor bir mücadeleye çıktıklarını ifade ederek, “Rakibimiz güçlüydü ama, biz de iyi hazırlanmıştık. İlk yarı dengeli bir oyun oldu. Çok pozisyon olmamasına karşın inanılmaz mücadele ile geçti.” dedi.

Mutlak üç puan parolasıyla sahaya çıktıklarını ve kazanılması gereken bir maç oynadıklarını ifade eden İldiz, çok net pozisyonlarının olduğunu kaydederek, direkten dönen topun da olduğunu söyledi. Buldukları golün zamanının çok güzel olduğunu belirten Yücel İldiz, “Değişiklikleri yaparken maalesef karambolden beraberlik golünü yedik. Oyuncularım iyi mücadele etti ve ellerinden geleni yaptılar. Kazansak tabii ki müthiş olacaktı ve yukarıyı hemen hemen yakalamış olacaktık ama, Erzurumspor'un mücadelesi sonuna kadar devam edecek." diye konuştu.

TURAN: MAÇIN HAKKI BERABERLİKTİ

Eyüpspor Teknik Direktörü Zafer Turan da, Erzurum'un zor bir deplasman olduğuna dikkat çekerek, hem hava koşulları, hem de Erzurumspor’un hedefe oynayan bir takım olması nedeniyle zor bir deplasman olduğunu söyledi. Turan, “Maçın hakkı beraberlikti. Erzurumspor'un iç saha performansı da etkileyici. Biz bütün bunları bilerek geldik. Her iki takım da kazanabileceği pozisyonları yakaladı. Rakip takımın 0-0 iken bir topu direkten döndü. Bizim de kalecinin kurtardığı bir pozisyon var. Bunun sonundu rakip golü buldu ama biz de çok çabuk cevap verdik. İnşallah hayırlısı olur ve hak eden takım sene sonunda istediği yere ulaşır." ifadelerini kullandı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.