Dadaş zirveden koptu

Spor Toto 1. Lig’in 27. hafta mücadelesinde BB Erzurumspor evinde MKE Ankaragücü ile karşılaştı. Müsabaka Ankara ekibinin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

admin
admin
27 Şubat 2022 Pazar 19:57
Dadaş zirveden koptu

Spor Toto 1. Lig'in 27. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor evinde lider MKE Ankaragücü’ne 1-0 mağlup oldu. Bu sonuçla BB Erzurumspor ligde ilk iki yolunda ağır bir yara aldı. Mavi-beyazlı ekibin lider Ankaragücü ile puan farkı 11’e, ikinci Ümraniyespor ile 8 puana çıktı.

Kazım Karabekir Stadı'nda oynanan maça taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Karşılaşmanın henüz başında Eren Tozlu ile ligin ikinci yarısında beklentilerden uzak bir futbol ortaya koyan Novikovas sakatlanarak zorunlu oyuncu değişikliğine gidildi. Önemli iki silahını maçın başında kaybeden mavi-beyazlılar rakibi karşısında etkili bir futbol ortaya koyamadı.

Karşılaşmanın uzatmalarla birlikte son 20 dakikasını 10 kişi oynayan Ankaragücü karşısında adına yakışmayan bir görüntü veren mavi-beyazlı futbolcular taraftarların da tepkisini çekti.

Ankaragücü'ne 3 puanı getiren golü 21. dakikada Yusuf Abdioğlu attı.

Bu sonucun ardından lider MKE Ankaragücü puanını 55'e yükseltirken, BB Erzurumspor ise 44 puanda kaldı.

Maça BB. Erzurumspor'un sahaya Türkçe ve İngilizce 'Savaşa Hayır' tişörtüyle çıktı.

BB Erzurumspor: 0 - MKE Ankaragücü: 1

STAT: Kazım Karabekir

HAKEMLER: Tugay Kaan Numanoğlu, Mehmet Ali Akkor, Kemal Elmas

BB ERZURUMSPOR: Jakub Szumski- Mustafa Akbaş, Aykut Demir, Orhan Ovacıklı, Estrela, Mücahit Albayrak (Dk.77 Oltan Karakullukçu), Emircan Altıntaş (Dk.46 Aly Malle), Hasek (Dk.77 Shala), Eren Tozlu (Dk.8 Gökhan Alsan), Novikovas (Dk.29 Süleyman Koç), Olanare.

MKE ANKARAGÜCÜ: Akın Alkan- Erdem Özgenç, Abdullah Durak, Owusu (Dk.87 Cem Ekinci), İshak Çakmak (Dk.84 Alperen Babacan), Yasin Güreler, Zahid (Dk.79 Ariyibi), Geraldo (Dk.87 Ali Kaan), Yusuf Abdioğlu, Sinan Osmanoğlu, Murat Uçar (Dk.84 Pinto)

SARI KARTLAR: Emircan Altıntaş, Orhan Ovacıklı, Mücahit Albayrak, Shala (BB. Erzurumspor), Owusu, Yasin Güreler, Pinto (MKEAnkaragücü)

KIRMIZI KART: Dk. 74 Yasin Güreler

GOL: Dk.21 Yusuf Abdioğlu (MKE Ankaragücü)

Editör

Son Güncelleme: 28.02.2022 07:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.