Dadaş uzatmada yıkıldı

Trendyol 1. Lig’in 6.haftasında Erzurumspor FK, Adana’ya konuk oldu.

admin
admin
25 Eylül 2023 Pazartesi 12:23
Dadaş uzatmada yıkıldı

Trendyol 1. Lig 6. hafta karşılaşmasında deplasmanda Adanaspor ile karşılaşan Erzurumspor yakaladığı pozisyonları cömertçe harcayınca uzatmada yediği golle rakibine 1-0 mağlup oldu.

Trendyol 1. Lig’in 6.haftasında Erzurumspor FK, Adana’ya konuk oldu.

Adanaspor’a galibiyeti getiren gol 90+3. dakikada Fernandes’ten geldi. Kontratağa çıkan Adanaspor’da Fernandes, topu kendi sahasında önüne alıp, rakip ceza sahasına kadar götürdü. Celal Fernandes’in aşırtma vuruşunda top ağlarla buluştu.

Bu galibiyetle Adanaspor puanını 6’ya yükseltirken, Erzurumspor 6 puanda kaldı.

Maçın ardındtan açıklamalarda bulunan Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Pozisyon vermeden maç kaybettikleri için üzgün olduğunu ifade ederek, “Futbol maalesef böyle bir oyun. 90 dakika iyi mücadele ettik, pozisyonlar da bulduk fakat yararlanamadık. Maçın son dakikalarında gol ararken beklemediğimiz, ummadığımız bir gol yedik. Oyuncularım bu mücadelelerine devam ettiği sürece sonuna kadar savaşacağız. Söylenecek çok bir şey yok, bu maçı kaybettiğimiz için son derece üzgünüm.” dedi.

Hakemler: İmdat Tetik, Ferhat Türk, Mehmet Türk

Adanaspor: Ahmet Said, Feyzi, Fatih, Evren, Hüseyin, Dabo, Harun (Serhat Kot dk. 75), YepieYepie (Muhammet Enes Gök dk. 85), Diakite (Hakkı Türker dk. 75), Ayuk (Lukaku dk. 64), Oberlin (Fernandes dk. 64)

Yedekler: Arda Akbulut, Kubilay Aktaş, Metehan Altunbaş, Hakkı Türker, Lukaku, Serhat Kot, Cem Güzelbay, Ferhat Katipoğlu, Fernandes, Muhammed Enes Gök

Teknik Direktör: Özhan Palut

Erzurumspor: Göktuğ, Celal, Orhan, Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş (Yakup Kurtay dk. 66), Furkan (Süleyman Koç dk. 82), Estrela, Batuhan, Sefa (Alican Özfesli dk. 90), Eren, Rosheuvel

Yedekler: Rıdvan Yağcı, Yakup Kırtay, Fırat Şaşi, Süleyman Koç, Hüseyin Mevlüt, Güney Yılmaz, Alican Özfesli, Muhammed Yavaş, Özgür Sert, Gürkan Varlı

Teknik Direktör: Hakan Kutlu

Gol: Fernandes (dk.90+3) (Adanaspor)

Sarı kartlar: Evren Korkmaz (Adanaspor), Eren Tozlu (Erzurumspor)

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.