Dadaş puanla döndü, Hakan Hoca ateş püskürdü

Trendyol 1. Lig’in 2. haftasında Erzurumspor FK deplasmanda Bodrumspor FK ile 0-0 berabere kaldı. 40 derecede oynanan maçta mücadele takdir topladı.

admin
admin
20 Ağustos 2023 Pazar 09:00
Dadaş puanla döndü, Hakan Hoca ateş püskürdü

Trendyol 1. Lig’in 2. haftasında Erzurumspor FK deplasmanda Bodrumspor FK ile 0-0 berabere kaldı. 40 derece sıcakta oynanan maçta Dadaşlar’ın mücadelesi takdir topladı.

Mavi-beyazlı ekip ligin ikinci haftasında da sahadan beraberlikle ayrıldı. Lige stadındaki sorunların giderilmemiş olması nedeniyle Giresun’da oynanan Bandırmaspor maçıyla başlayan Erzurumspor FK, ikinci hafta maçında Bodrumspor deplasmanına çıktı. Akşam 17:00’de, yaklaşık 40 derece sıcak altında oynanan karşılaşmadan gol sesi çıkmadı. Erzurumspor az ayıda pozisyona girmesine rağmen 20. Dakikada Furkan’la net bir pozisyondan faydalanamadı. Dadaşlar’ın atağında direkten dönen topu önünde bulan Furkan, kafasıyla etkili bir vuruş gerçekleştiremedi ve mavi-beyazlılar mutlak bir pozisyondan gol çıkaramadı.

44. dakikada ev sahibi ekipten Gökdeniz’i ceza sahası içerisinde düşüren Sefa önce kırmızı kart gördü, ardından VAR hakeminin uyarısıyla kırmızı kart iptal edilerek, sarı kart dönüştü.

45+2’de topun başına geçen Gökdeniz’in vuruşunda kaleci Göktuğ gole izin vermedi ve karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıda da her iki takımda cılız ataklarla gol ararken, etkili olamadılar ve karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi. Takımlar sahadan birer puanla ayrıldılar. Böylece Erzurumspor FK, ligin ikinci haftasında da sahadan beraberlikle ayrılmış oldu.

Bodrumspor gelecek hafta deplasmanda Gençlerbirliği'yle karşılaşırken, Erzurumspor FK ise, Manisa Futbol Kulübü'nü konuk edecek.

KUTLU’DAN VERYANSIN

Öte yandan maçın ardından açıklamalarda bulunan Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu maçın saatine tepki gösterdi. "Süper Lig takımlarına bu hava şartlarında bu saatte maç oynatmaları mümkün değil." diyen Hakan Kutlu, 40 dereceyi bulan hava şartlarında maç oynatmanın yanlış olduğunu, bölgede ideal maç saatinin 22:00 olabileceğini ifade etti.

İki takım oyuncularını da tebrik ederek basın toplantısına başlayan Kutlu, “Aşırı sıcak havada çok üst düzey mücadele ettiler. Geçen sezon Bodrumspor çok başarılı bir sezon geçirdi, bu sezona da başarılı girdi. Geçen sezon Bodrumspor Süper Lig'e çıkmış olsaydı, hiçbir Süper Lig takımını bu şartlarda getirip futbol müsabakası oynatamazlardı. Fenerbahçe, Galatasaray ve diğer Süper Lig takımlarına bu hava şartlarında bu saatte maç oynatmaları mümkün değil. Bir alt lig olunca ayrım yapıyorlar.” dedi. Sözlerinin Bodrumspor’la alakası olmadığının altını çizen Kutlu, “Burada akşam 10’dan önce maç oynanmaz. Bir üst ligdeki takımların hiçbirini buraya getiremezler.” ifadelerini kullandı. Kutlu, Bodrumspor gibi iyi bir takımla deplasmanda ağır şartlarda oynan maçtan alınan 1 puanın kötü olmadığına da vurgu yaptı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.