Dadaş puanla döndü

Spor Toto 1. Lig’in 14. haftasında Erzurumspor Futbol Kulübü, deplasmanda Manisa Futbol Kulübü ile golsüz berabere kaldı.

admin
admin
20 Kasım 2022 Pazar 11:55
Dadaş puanla döndü

Spor Toto 1. Lig 14. haftasında Manisa FK kendi sahasında Erzurumspor'u konuk etti. Karşılaşma 0-0 beraberlikle sona erdi.

TFF 1. Lig 14. haftasında alt sıraları ilgilendiren karşılaşmada Manisa FK, kendi sahasında Erzurumspor'u konuk etti. Zorlu karşılaşmada 1 kırmızı kart çıktı. İki ekipte rakip ağları sarsamayınca karşılaşma 0-0 beraberlikle sona erdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 beraberlikle sona erdi. İkinci yarıda baskılarını attıran Erzurumspor karşısında Manisa FK, 10 kişi kaldı. Manisa FK, 63. dakikada Yannick Stark'ın gördüğü kırmızı kart sonrasında maçı 10 kişi tamamladı.

Alt sıraları ilgilendiren karşılaşmanın 90 dakikasında gol sesi çıkmadı. 0-0 biten karşılaşma sonrasında Manisa FK, puanını 20 yaptı ve 7. sıraya yükseldi. Erzurumspor ise aldığı 1 puan ile puanını 14 yaptı ve 14. sırada kaldı.

BİLAZER: DEPLASMANDA BİR PUAN İYİ

Maçın ardından konuşan Erzurumspor FK Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, Manisa FK’nın yukarılara tutunma Erzurumspor’un ise aşağılardan kurtulma maçı olduğunu ifade ederek, “Her iki takımın da istediği sonuç olmasa da keyifli bir maç olduğu kanaatindeyim. İlk yarı oyun üstünlüğü Manisa’da olsa da pozisyon üstünlüğü bizdeydi. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirsek maçı koparabilirdik. İkinci yarıda ise her iki takım da önemli pozisyonlar buldu. Rakibimiz 10 kişi kaldıktan sonra risk aldık, ancak yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Manisa gibi zorlu bir deplasmanda alınan bir puan iyi olsa da maça bakınca bunu kayıp olarak görüyoruz.” dedi.

Önümüzdeki hafta içeride Bandırmaspor ile karşılaşacaklarını aktaran Bilazer, bu maça iyi hazırlanıp, galip gelerek yollarına devam etmek istediklerini sözlerine ekledi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.