Dadaş Kocaeli’yi tek geçti, üç puanı aldı

TFF 1. Lig'in 35. haftasında BB Erzurumspor sahasında Kocaelispor’u 1-0 mağlup ederek play-off’a kalmayı garantiledi.

admin
admin
02 Mayıs 2022 Pazartesi 09:52
Dadaş Kocaeli’yi tek geçti, üç puanı aldı

Spor Toto 1'inci Lig'in 35'inci haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor, konuk ettiği Kocaelispor'u 1-0 yendi.

Ligin 5'nci sırasında bulunan Erzurum ekibi puanını 57'ye çıkararak, yükselme play-off’u için yerini sağlamlaştırdı. Kocaelispor ise 40 puanda kalarak düşme tehlikesinden uzaklaşamadı.

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, maçtan galip ayrıldıkları için mutlu olduğunu ifade ederek, “Play-off şu an bizim için garanti, o periyoda en iyi şekilde hazırlanacağız.” dedi.

Bilazer, “Kocaelispor oyuna dengeli başladı. İyi savunma yaptılar, topa sahip olsak da istediğimiz boşlukları bulamadık. Bundaki en büyük sebep de topa istediğimiz tempoyu bir türlü kazandıramadık. Uzun top oynamak zorunda kaldık. Normalde planlarımız içinde yoktu. Baskı yaparken dönem dönem eksiklerimiz oldu. İlk yarı topa sahip olsak da oyun anlamında çok üretken değildik. İstediğimiz bir durum ortaya çıkmadı. İkinci yarı daha duygulu başladık. Gelen golle skor avantajını yakaladıktan sonra da yapılan değişikliklerle öndeki kaliteyi artırdık. Ama yine sonuçlandırmayı yapamadık. Bu tarz maçlarda bir şekilde bu kadar geniş alanda hücum şansı yakalıyorsan bizim gibi takımların 2, 3 yapması lazım ki, son dakikalarda rakibi skora ortak etmeyelim. Maalesef onu beceremedik bugün. Play-off şu an bizim için garanti. O periyoda en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz.” dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.