Dadaş kayıplarda

Spor Toto 1. Lig’in 35. haftasında Erzurumspor FK, Eyüp Stadyumu'nda karşılaştığı Sakaryaspor’a 1-0 mağlup olarak ligde kalma yolunda ağır bir yara aldı.

admin
admin
03 Mayıs 2023 Çarşamba 08:56
Dadaş kayıplarda

Spor Toto 1. Lig'de 35. haftanın kapanış maçında kümede kalma mücadelesi veren Erzurumspor FK'yı 1-0 yenen Sakaryaspor, zirve yarışında kritik bir galibiyet aldı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Erzurum Kazım Karabekir Stadyumu yerine maçlarını İstanbul Eyüp Stadı'nda oynayan Erzurumspor FK, Sakaryaspor'u ağırladı.

Mücadelenin ilk yarısından gol sesi gelmedi. Konuk Sakaryaspor, Kabongo Kasongo'nun 47. dakikada attığı golle maçta 1-0 öne geçti.

Kalan sürede skor değişmedi ve Sakaryaspor, 3 haftalık aradan sonra galibiyet sevinci yaşadı. Puanını 59 puana çıkaran yeşil-siyahlı ekip, gol averajıyla 4. sıraya yerleşti.

Erzurumspor FK ise 33 puanda kaldı ve kümede kalma hedefinde yara aldı.

Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, maçın ardından yaptığı açıklamada, önümüzdeki hafta karşılaşacakları Gençlerbirliği maçının önemine vurgu yaparak, “Kalan maçlarda puanlar alarak bu ligde devam edeceğimize inanıyorum.” dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.