Dadaş ilk yarı attı, ikinci yarı yattı

TFF 1. Lig 35. haftasında Erzurumspor kendi sahasında Keçiörengücü'nü konuk etti. Karşılaşma 2-2 sonuçlandı.

admin
admin
15 Mayıs 2022 Pazar 01:24
Dadaş ilk yarı attı, ikinci yarı yattı

TFF 1. Lig 35. haftasında Süper Lig için playoffları garantileyen Erzurumspor kendi sahasında Ankara Keçiörengücü'nü konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısında 2-0 öne geçen Erzurumspor, ikinci yarı Ankara Keçiörengücü gollerine engel olamadı ve maç 2- 2 beraberlikle sonuçlandı. İşte detaylar...

Karşılaşmanın ilk yarısından Olanare ile Novikovas'ın attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kapatan Erzurumspor ikinci yarı Ankara Keçiörengücü'nün gollerine engel olmadı. Ankara Keçiörengücü, 55. dakikada Eze'nin golü ve 57. dakikada Issa Djibrilla'nın golü ile karşılaşmadan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

TFF 1. Lig'de Balıkesirspor'un ardından Bursaspor, Kocaelispor ve Menemenspor küme düştü. Bandırmaspor, İstanbulspor, Erzurumspor'dan sonra Eyüpspor da Süper Lig için play-off kazanmaya hak kazandı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumErzurumsporDADAŞ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.