Dadaş evinde kayıp

TFF 1. Lig'in 33. haftasında BB Erzurumspor sahasında Tuzlaspor ile 1-1 berabere kaldı.

admin
admin
21 Nisan 2022 Perşembe 04:04
Dadaş evinde kayıp

Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında BB Erzurumspor sahasında Tuzlaspor ile kozlarını paylaştı. Mücadele iki takımın da karşılıklı golleriyle 1-1 eşitlikle sona erdi.

Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Tuzlaspor karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Konuk takımın golü 1. dakikada Francis'ten gelirken; ev sahibi ekip 53. dakikada Olanare ile eşitliği yakaladı.

Bu sonucun ardından Erzurumspor'un yenilmezlik serisi 3 maça çıktı ve 51 puana yükseldi. Tuzlaspor ise 4 maçtır yenilmiyor ve 42 puana yükseldi.

Ligin 34. haftasında Erzurumspor deplasmanda İstanbulspor'a konuk olacak. Tuzlaspor ise Adanaspor'u ağırlayacak.

BİLAZER; 3 PUAN İSTEDİK OLMADI

Maçın ardından açıklamalarda bulunan BB Erzurumspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, kritik periyotta 3 puan almayı çok istediklerini söyledi.

Tuzlaspor’un özelikle ön bölgede etkili transferler yaptığını ve birebirde iyi oynayan bir takım olduğunu kaydeden Bilazer, “Öyle bir başlangıç oldu ki, bütün planlar bambaşka bir boyuta gitti. Belki hangi takıma karşı skor avantajı kaybetmek istemezsin diye sorulsa bu Tuzlaspor olurdu.” dedi.

Maçın başında skor avantajını kaybettiklerini, daha sonra oyunun kontrolünü ellerine almalarına rağmen, istedikleri boşlukları yakalayamadıklarını ifade eden Bilazer, “Yan topların dışında ilk yarı çok fazla etkili olamadık. Duran toplardan skoru dengeleyebilseydik, ikinci yarı bambaşka olabilirdi. İkinci yarı biraz daha önde bastık, arka tarafta risk aldık. Daha sonra skoru dengeledik. Ondan sonraki periyotta da bir takım hamleler yaptık. Bunlar da daha güçlü olmamız gerekirken tam tersi oldu. İstediğimiz verimi alamadık. Bunun üzerine biraz düşünmemiz ve çalışmamız lazım. Kritik periyotta 3 puan almak gerekiyordu ama alamadık. Hatalarımızdan ders çıkarıp, artık play-off olursa orada daha iyi hale gelmek içi çalışacağız” şeklinde konuştu.

Stat: Kazım Karabekir

Hakemler: Alper Akarsu xx, Anıl Usta xx, Mehmet Şengül xx

BB Erzurumspor: Göktuğ xx, Gökhan Kardeş xx, Mustafa Yumlu xx, Orhan Ovacıklı xx, Mücahit xx, Hasek xx (Hüseyin dk. 86 ?), Eren Tozlu xx, Estrela xx, Emircan xx (Malle dk. 67 x), Süleyman xx (Alican dk. 74 x), Olanare xx (Novikovas dk. 73 x)

Yedekler: Rıdvan Oğuzhan, Oskan, Batuhan, Rosheuvel, Gökhan Alsan

Teknik Direktör: Muzaffer Bilazer

Tuzlaspor: Emre xx, İsmail xx, Ferhat xx, Posmac xx, Mustafa Emre Can xx, Rotman xx, Ahmet xx (Safa Kınal dk. 80 ?), Diack xx (Kulakov dk. 60 x), Çekdar Orhan xx (Sedat Şahintürk dk. 60 x), Harris xx, Ezeh xx (Bardhi dk. 60 x)

Yedekler: Philipp Angeler, Hurşit, Gökhan, Mehmet Coşkun, Fatih, Ömer

Teknik Direktör: Şenol Fidan

Goller: Ezeh (dk. 1) (Tuzlaspor), Olanare (dk. 53) (BB Erzurumspor)

Sarı Kartlar: Diack, Rotman (Tuzlaspor), Mustafa Yumlu, Orhan Ovacıklı, Malle (BB Erzurumspor)

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumErzurumsporDADAŞ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.