Dadaş evinde kaybetti

Trendyol 1. Lig’in 9. haftasında Erzurumspor evinde Ankara Keçiörengücü’ne evinde 1-0 mağlup oldu.

admin
admin
22 Ekim 2023 Pazar 13:44
Dadaş evinde kaybetti

Trendyol 1. Lig'in 9. haftasında Erzurumspor sahasında konuk ettiği Ankara Keçiörengücü'ne 1-0 mağlup oldu. Evindeki son iki maçı kazanan Dadaşlar, bu mağlubiyetle seriyi de bozdular.

Trendyol 1. Lig'de 9. hafta heyecanı başladı. Erzurumspor, sahasında Ankara Keçiörengücü'nü konuk etti. İlk yarısı golsüz eşitlikle geçilen maçın 74. dakikasında sahneye çıkan Uerdi Mara, takımını 1-0 öne geçirdi.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında gol sesi çıkmayınca mücadele, Keçiörengücü'nün 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Erzurumspor FK ilk yarıda etkili bir futbol ortaya koyarken, yakaladığı pozisyonları cömertçe harcadı. İlk yarıdaki futbolunu ikinci yarıda sürdüremeyen Dadaşlar sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Bu sonucun ardından ev sahibi Erzurumspor 10 puanda kalırken konuk ekip Ankara Keçiörengücü ise puanını 14'e yükseltti.

SÖZ KONUSU ERZURUMSPOR OLUNCA…

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, “Öncelikle çok üzgün olduğumuzu belirtmek istiyorum. İç sahada taraftarımız önünde kazanmamız gereken bir karşılaşmaydı.” dedi.

İki ayrı yarı oynadıklarını ifade eden Kutlu, ilk yarı maçı çok rahat bitirebileceklerini, çok fazla gol pozisyonuna girmelerine rağmen yararlanamadıklarını kaydetti.

İkinci yarıda rakibi oyuna ortak ettiklerini kaydeden Kutlu, “İkinci yarıda da değerlendiremediğimiz pozisyonlar oldu. Rakibin de pozisyonları vardı. Sonuç olarak ilk yarı golü bulup rahat bir maç çıkarabilirdik. Maçın ilk yarısında Mustafa Yumlu’ya yapılan bir pozisyon var, net penaltı. Orta hakemin göremediğini varsayıyorum, bu pozisyon VAR’dan nasıl dönmez çok merak ediyorum. Gerçi söz konusu Erzurumspor olunca VAR’dan hiçbir zaman dönen pozisyonumuz olmadı. O pozisyon oyunun gidişatına etki etti diyebilirim. Hem penaltımızı vermedi, hem de Mustafa Yumlu’ya sarı kart gösterdi ve yediğimiz gol öncesi Mustafa Yumlu rahat olamadığı için rakibine müdahale edemedi. Önümüzdeki Tuzlaspor maçı içinde cezalı duruma düşmüş oldu. Evet, yine canımızı çok yakan ve bizi üzen bir mağlubiyet oldu. Ancak ilk yarıda oynadığımız oyunu sürdürüp ve üzerine koyarak önümüzdeki maçlarda bu puan kaybını telafi edeceğimizi söyleyebilirim.” diye konuştu.

Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, taraftarlara da göstermiş oldukları destekten ötürü teşekkür etti.

MAÇIN KARNESİ

Hakemler: Kutluhan Bilgiç, Muhammet Ali Doğan, Haydar Avcı

Erzurumspor FK: Göktuğ Bakırbaş, Celal Hanalp (Fırat Şaşi dk. 84), Orhan Ovacıklı, Mustafa Akbaş, Mustafa Yumlu, Furkan Özhan (Ufuk Budak dk. 89), Batuhan Artarslan, Sefa Akgün (Shala dk.84), Estrela (Alican Özfesli dk. 46), Eren Tozlu, Rosheuvel (Hüseyin Mevlütoğlu dk. 89)

Yedekler: Rıdvan Yağcı, Yakup Kırtay, Muhammed Yavaş, Özgür Sert, Gürkan Varlık

Teknik Direktör: Hakan Kutlu

Ankara Keçiörengücü: Metin Uçar, Bahadır Yıldırım, Orhan Nahırcı, Özer Özdemir, Muharrem Cinan, Camara (Melih İnan dk.67), Erkam Develi, Ariyibi, Bardhi, Mara, Dembele (Mayi dk.72)

Yedekler: Ömercan Avcı, Nyarko, Bilal Budak, Innocent, Turan Tuzlacık, Musa Aktaş, Koray Kılınç

Teknik Direktör: Serhat Gülpınar

Gol: Mara (dk. 74) (Ankara Keçiörengücü)

Sarı kart: Mustafa Yumlu (Erzurumspor FK)

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.