Dadaş evinde doğrandı

Spor Toto 1. Lig'in 3. haftasında Erzurumspor ile Samsunspor'u karşı karşıya getiren 90 dakika, 2-2'lik eşitlikle sona erdi.

admin
admin
28 Ağustos 2022 Pazar 08:43
Dadaş evinde doğrandı

Maça hakem kararları damga vururken, Erzurumspor FK, maçı 9 kişi tamamladı. Devre arasında Teknik Direktör Muzaffer Bilazer ile iki yardımcısı da kırmızı kart gördü ve ikinci yarı yedek kulübesinde görev alamadılar.

Spor Toto 1. Lig'in 3. haftasında Erzurumspor ile Samsunspor'u karşı karşıya getiren 90 dakika, 2-2'lik eşitlikle sona erdi. Maçta hakem kararları Erzurumspor'da herkesi çileden çıkardı.

Spor Toto 1. Lig'de Erzurumspor'un yüzü hakemlerden gülmüyor. İlk hafta Pendikspor ve ardından Göztepe maçlarında hakem gazabına uğrayan mavi beyazlı takım, Samsunspor maçında da adeta kıyım yaşadı. Orta hakem Emre Kargın ve 4. hakem Şevket Teker, konuk takımın 12. adamı gibi Erzurumspor'u sahada eksiltmek için ellerinden geleni yapmayı başardı.

TARAFTARLAR BİRBİRİNE SALDIRDI

İlk yarının bitimiyle Erzurumspor ve Samsunspor taraftarları birbirine saldırdı. Polisler, araya girerek kavganın büyümesini önledi.

AHMET DAL: BİR ŞEHRİN KADERİYLE BU KADAR OYNANMAZ

Bu arada sahaya giren Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, hakem üçlüsüne tepki gösterdi. Dal, hakemlere, “Yapmayın, etmeyin. Bir şehrin kaderiyle bu kadar oynanmaz” dedi. İkinci yarı için sahaya çıkan hakemlere kararlarıyla ilgili tepki gösteren Erzurumspor FK’nın teknik direktörü Muzaffer Bilazer, tribüne gönderildi.

Ev sahibi takımda Shala 43, Olanare ise 90+6’ncı dakikalarda gördükleri ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Konuk ekip, 90+9’uncu dakikada Hasan Kılıç’la bir penaltıdan faydalanamadı.

GÖKTUĞ KALESİNDE DEVLEŞTİ

Maçta kritik kurtarışlara imza atan Göktuğ Bakırbaş, kalesinde devleşerek adeta maçın kaderini etkiledi. Yılport Samsunspor'da 90+10'uncu dakikada Hasan Kılıç kullandığı penaltıyı da kurtaran Göktuğ Bakırbaş, takım arkadaşları ve taraftarların desteğini aldı.

Müsabakada ev sahibi Erzurumspor'un gollerini Süleyman Koç ve penaltıdan Aaron Olanare kaydetti.

Konuk Yılport Samsunspor ise Gaetan Laura ile 2 gol birden buldu.

Erzurum ekibinde 44 ve 90+7'de ikinci sarı kartlarını gören Herolind Shala ile Olanare kalan sürede takımlarını eksik bıraktılar.

Bu sonucun ardından Dadaşlar puanını 3'e, Samsunspor ise 5'e yükseltti.

STAT: Kazım Karabekir

HAKEMLER: Emre Kargın, Hüsnü Emre Çelimli, Gökmen Baltacı

ERZURUMSPOR FK: Göktuğ - Mustafa Akbaş, Batuhan, Cengizhan, Orhan Ovacıklı, Shala, Hasek (Dk. 83 Sefa), Estrela, Sülayman Koç (Dk. 64 Rosheuvel) (Dk. 90+4 Furkan), Eren Tozlu, Olanare

YILPORT SAMSUNSPOR: Szumski - Alim, Zeki Yavru, Mücahit, Osman Çelik (Dk. 83 Hasan Kılıç), Yusuf, Celil (Dk. 83 Yusuf Gültekin), Fofana (Dk. 77 Tanque), Boldrin, Harris (Dk. 67 Novikovas), Laura

GOLLER: Dk.14 Süleyman Koç, Dk.52 Olanare (P) (Erzurumspor FK) - Dk.41 ve 45+5 Laura (Yılport Samsunspor)

​KIRMIZI KART: Dk.43 Shala, Dk.90+6 Olanare (Erzurumspor FK)

SARI KARTLAR: Orhan Ovacıklı, Shala, Estrela, Göktuğ, Olanare (Erzurumspor FK) - Zeki Yavru, Celil, Laura (Yılport Samsunspor)

Editör

Son Güncelleme: 28.08.2022 21:46
Anahtar Kelimeler:
ErzurumErzurumsporDADAŞ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.