Dadaş evde yok

Erzurumspor aylar sonra çıktığı iç saha maçında taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. Mavi-beyazlılar Manisaspor FK karşısında sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

admin
admin
26 Ağustos 2023 Cumartesi 14:07
Dadaş evde yok

Trendyol 1. Lig’in 3. haftasında Erzurumspor FK, 200 gün sonra ilk kez taraftarının karşısında oynadığı müsabakada Manisa Futbol Kulübü'ne 2-1 mağlup oldu.

Maça tutuk başlayan mavi-beyazlılar, ilk yarıda rakibi karşısında bir varlık gösteremedi. İkinci yarıya daha etkili bir futbolla başlayan Dadaşlar, beraberlik golünü bulsa da rakibinin ikinci golüne engel olamadı ve haftayı puansız kapattı.

Ege ekibi 15. dakikada Oğuz Gürbulak ve 64. dakikada Burak Altıparmak'ın golleriyle sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Erzurumspor FK'nın tek golünü ise 51. dakikada Yakup Kırtay kaydetti.

Kale arkalarında müsabakayı izleyen taraftarlar 90 dakika boyunca desteklemelerine rağmen mağlup olan futbolcuları alkışlayarak soyunma odasına gönderdi.

Maçtan önce imza atan ve 25 numaralı formayı giyen Estrela, bu sezon mavi-beyaz forma ile siftah yaptı. Angolalı oyuncu 75. Dakikada Özgür Sert’in yerine oyuna dahil oldu.

Öte yandan Teknik Direktör Hakan Kutlu dün gece sürpriz bir şekilde 33. dakikada iki oyuncusunu değiştirdi. Furkan Özhan ve Gürkan Varlık’ı saha kenarına alan Kutlu, Sefa Akgün ile Yakup Kırtay’ı oyun alanına dahil etti.

3 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik alan Manisa FK puanını 7'ye çıkardı. Henüz galibiyeti olmayan Erzurumspor FK ise ilk 2 haftada aldığı beraberlikle 2 puanda kaldı.

Ligin 4. haftasında Manisa FK, Tuzlaspor'u konuk edecek. Erzurumspor FK ise Şanlıurfaspor'a konuk olacak.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hakan Kutlu, kazanmayı çok istediklerini ifade ederek, mağlubiyet için üzgün olduklarını ifade etti. Oyuncularının karşılaşmanın başında maça girmekte sıkıntı yaşadıklarını anlatan Kutlu, “İlk 15-20 dakika gerçekten iyi bir görüntü vermedik. O sırada Manisaspor sporcuları daha üstün gözüktü. Ama 15-20 dakikadan sonra gerçekten oyuncularım sahanın tek hakimi oldular. Geriye kalan 60-65 dakikalık bölümde rakibe hiç pozisyon vermedik. İkinci yarıda zaten tek bir pozisyon vardı. O da Manisa adına gol ile sonuçlandı. Çok sayıda gol pozisyonumuz vardı. Son vuruşlarda ve son paslarda ve aynı zamanda paslarında da etkili olamadık. Özellikle maçın ikinci yarısında gerçekten ne yapılması gerekiyorsa her şeyi yaptık. Tabii ki mağlubiyet çok üzücü ama ortaya konan oyun, ortaya konulan mücadelenin sonraki maçlarda galibiyet getireceğine inanıyorum.” dedi.

Maçın hakemlerinin de iyi bir maç yönettiklerini ve sonuca etki edecek bir hata yapmadıklarını aktaran Kutlu, hakemleri ve rakip Manisaspor FK’yı da tebrik etti.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.