Dadaş cepten yiyor

TFF 1. Ligin 20. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor deplasmanda Boluspor ile 1-1 berabere kaldı. Mavi-beyazlı ekip zirve yolunda önemli iki puan kaybetti.

admin
admin
01 Şubat 2020 Cumartesi 20:21
Dadaş cepten yiyor

TFF 1. Lig'in 20. haftasında Boluspor ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor takımları kozlarını paylaştı. Bolu Atatürk Stadı'nda oynanan mücadele 1-1 sona erdi.

Mücadelenin 25. dakikasında Boluspor Mustafa Durak'ın attığı şut sonrasında topun önce direğe sonra kaleci Sehic'e çarpmasıyla 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 42. dakikasında ise İbrahim Akdağ penaltıdan skoru 1-1'e getirdi. İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odasına 1-1 ile gitti.

İkinci yarıda da her iki takım galibiyet golünü aradı. Fakat; Boluspor ile Büyükşehir Belediyespor sahadan 1'er puanla ayrıldı. Bu sonucun ardından Boluspor 15 puana yükselirken, şampiyonluk mücadelesi veren Erzurumspor ise 35 puana ulaştı.

TFF 1. Lig'de gelecek hafta Erzurumspor evinde Keçiörengücü ile mücadele verecek.

Takımlarını deplasmanda yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor taraftar maç boyunca desteklerini esirgemediler.

MAÇTAN DAKİKALAR

25. dakikada Boluspor’dan Mustafa Durak’ın ceza sahası dışından sert şut önce direğe sonra kaleci Sehiç’e çarparak ağlara gitti. 1-0

41. dakikada kullanılan serbest vuruşta İsmail Konuk’un BB Erzurumsporlu futbolcu Aykut Demir’i ceza sahası içinde düşürmesiyle hakem penaltı noktasını gösterdi. İbrahim Akdağ penaltı vuruşunu gole çevirdi. 1-1

69. dakikada gelişen kontra atakta Kidic’in ceza sahasına attığı pasta Mustafa Durak topu yandan dışarı gönderdi.

73. dakikada Arif Morkaya’nın ceza sahası dışından sert şutunu kaleci Sehiç kornere çelmeyi başardı.

Boluspor: 1 - Büyükşehir Belediye Erzurumspor: 1

Stat: Bolu Atatürk

Hakemler: Sarper Barış Saka, Ömer Tevfik Özkoç, Furkan Ürün

Boluspor: Mosquera, İsmail Konuk, Adilehou, Cumali Bişi, Gökhan Sazdağı, Arif Morkaya, Halilovic (Dk. 67 Mustafa Eskihellaç), Emre Öztürk (Dk. 85 Sincere), Kidric, Hayrullah Bilazer, Mustafa Durak (Dk. 70 Dzon)

Büyükşehir Belediye Erzurumspor: Sehic, Aykut Demir, Obertan (Dk. 46 Emrah Başşan), Hasan Hatipoğlu, Mehmet Murat Uçar, İbrahim Akdağ, Hamroun (Dk. 77 Batuhan Artarslan), Sissoko (Dk. 89 Hasan Ayaroğlu), Mücahit Albayrak, Oltan Karakullukçu, Scuk

Goller: Dk. 25 Sehic (Kendi kalesine) (Boluspor), Dk. 42 İbrahim Akdağ (Penaltıdan) (Büyükşehir Belediye Erzurumspor)

Sarı kartlar: Dk. 41 İsmail Konuk, Dk. 53 Halilovic (Boluspor), Dk. 45 Oltan Karakullukçu, Dk. 61 Hasan Hatipoğlu (Büyükşehir Belediye Erzurumspor)

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumsporDADAŞBoluspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.