Dadaş Bolu’ya çarpıldı

Ulusal lisansını alamadığı için 3 puan silme cezasına çarptırılan Erzurumspor’u deplasmanda da Bolu’ya çarpıldı.

admin
admin
26 Aralık 2022 Pazartesi 10:10
Dadaş Bolu’ya çarpıldı

Bolu Atatürk Stadyumu'nda oynanan mücadelenin 21. dakikasında konuk ekip Eren Tozlu'nun penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti.

Ev sahibi ekip 45'te Melih Okutan ile skoru dengeledi. 78. dakikada ise Dejvi Bregu'nun penaltı golüyle 2-1 öne geçti. Maçın sonucunu belirleyen gol ise 89'da Eray Ataseven'den geldi.

1-0 öne geçtiği maçtan 3-1 mağlup ayrılan mavi beyazlı takım, taraftarına saç-baş yoldurtma geleneğini yine bozmadı. Son haftalarda oynadığı etkili futbolu adeta Erzurum’da bırakarak Bolu’ya giden Erzurumspor, eksiklikleri bulunan rakibi karşısında resmen yokları oynadı.

Kolaylıkla kazanabileceği maçta skor üstünlüğünü koruyamayan ve kapandıkça baskı yiyen Dadaşlar, birbiri ardına gelen gollere engel olamadı.

MORALLER ALLAK BULLAK

Taraftarın galibiyet beklerken 3 gollü mağlubiyetle sonuçlanan maç, devre arası öncesinde tüm moralleri allak-bullak ederken, takımın transfer tahtasını açtırmak neredeyse farz oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da; “kötü gidiyorsunuz” diyerek dile getirdiği bu durum karşısında mavi beyazlı yönetimin ne tür tedbirler alacağı şimdiden merak konusu oldu.

Taraftarlar, silinen 3 puanın ardında gelen bu mağlubiyetin Erzurumspor için yeniden tehlike çanlarının çalmaya başladığını gösterdiğini belirterek, “Devre arasında tahta açılmazsa puan silme cezaları peş peşe gelir ve bu takım küme düşer” uyarısında bulundular.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.