Dadaş Bodrum’da 2 puan bıraktı

Spor Toto 1. Lig'de 28. haftasında Bodrumspor, Erzurumspor FK ile 0-0 berabere kaldı.

admin
admin
27 Mart 2023 Pazartesi 10:51
Dadaş Bodrum’da 2 puan bıraktı

Spor Toto 1. Lig'de 28. haftasında Bodrumspor sahasında Erzurumspor FK ile karşılaştı. 0-0 golsüz tamamlanan mücadeleden her iki taraf sahadan birer puanla ayrıldı.

Ev sahibi Bodrumspor mücadelenin 40. dakikasında karşılaşmayı Erkan Değişmez'in kırmızı kart görmesi ile oyunu 10 kişi tamamladı.

Bodrum İlçe Stadı'nda oynanan mücadeleyi Abdullah Buğra Taşkınsoy yönetti.

Son 3 maçını kaybeden Bodrumspor, kötü gidişata son vermek için çıktğı mücadelede evinde 2 puan bıraktı.

Bodrumspor 42 Erzurumspor ise 25 puana ulaştı.

DADAŞ 2 PUANDAN OLDU

Erzurumspor FK, Bodrum deplasmanında bir puanla yetindi.

Deplasmanda ve de üstelik maçın büyük bir bölümünü 10 kişi kalan rakibine karşı oynamasına rağmen etkili olamayan mavi beyazlı takımın, hücum oyuncusu eksikliği bir kez daha gözler önüne serildi.

Dadaş’ın kazanabileceği bir karşılaşmadan eşitlikle ayrılması taraftarı üzerken, kısır bir karşılaşma olmasına karşın mutlak gol pozisyonlarının değerlendirilememesi ise saç-baş yoldurttu.

Dadaş’ın Denizlispor karşısında oynadığı etkili futbolu Bodrumspor karşısında oynayamamış olması kafalarda soru işareti bırakırken, oyuncu değişiklikleri te tartışma konusu oldu.

Erzurumsporlu taraftarlar, Bodrumspor’un ligin en diri ekiplerinden olmasına rağmen etkili bir futbol ortaya koyamadığını ve üstelik bir de 10 kişi kaldığını dile getirerek, “Bodrumspor’dan deplasman baskısı görmedik, buna rağmen etkili olmadık. Sakatlıklar sebebiyle sıkıntı yaşayan Erzurumspor, 3 puanı rahatlıkla kazanabilecekken son anda mağlubiyet olmaktan kurtuldu. Sanki 10 kişi kalan rakip değildi de, bizdik. Keşke Estrella bu maçta oynamış olsaydı, orta sahada çok daha farklı bir manzara oluşabilirdi” diye konuştular.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.