DADAŞ BAYSAL’A MİNDERDE BÜYÜK GÖREV

Asrın Pehlivanı Hamza Yerlikaya’nın Güreş Federasyonu Başkanlığına seçilmesinin ardından güreşte büyük bir atak başladı. Erzurumlu Antrenör Nasrullah Baysalda Güreş A Milli Takımı Yardımcı Antrenörlüğüne getirildi.

16 Ocak 2013 Çarşamba 11:13
DADAŞ BAYSAL’A MİNDERDE BÜYÜK GÖREV
Nurullah PALA

Erzurumlu eski Milli güreşçi Nasrullah Baysal  Güreş A Milli Takım Yardımcı Antrenörlüğüne getirildi. Güreş Milli Takımının Baş Antrenörü Yüksel Şanlı’ya yardımcılık yapacak olan dört antrenörden birinin Erzurumlu olması şehirde ve güreş camiasında büyük bir sevinç yaşattı. Erzurumlu olan 40 yaşındaki güreş antrenörü Nasrullah Baysal, yıldız ve genç milli güreş takımlarında da antrenörlük yapmıştı. Erzurumlu güreş Antrenörü Nasrullah Baysal, Ankara Şekerspor Gürey takımının antrenörlüğünü yapıyordu.

TÜRK GÜREŞİ YİNE MİNDERE DAMGASINI VURACAK
Asrın pehlivanı Hamza Yerlikaya’nın Güreş Federasyonu Başkanlığına seçilmesinin ardından Ata Sporumuz güreşte yeni bir atılım başlıyor. A Milli takım antrenörü Yüksel Şanlı yönetimindeki güreş şaha kalkmak istiyor. Şanlı’nın yardımcılarından biri olan Erzurumlu Nasrullah Baysal, Türk güreşi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Büyükler Güreş Milli takım Antrenörlüğüne getirelen Nasrullah Baysal, “Başta Federasyon başkanımız Hamza Yerlikaya ve yönetim kurulu olmak üzere, tüm camiamızla Ata sporumuz güreşi layık olduğu yere getireceğiz. Türk güreşi yine dünya minderlerine damga vuracak. Bizde bu konuda önemli çalışmalar yapacağız” dedi.
 

Editör

Son Güncelleme: 16.01.2013 11:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.