Dadaş Ankara’dan eli boş döndü

Spor Toto 1. Lig’in 6’ıncı haftasında deplasmanda Ankara Keçiörengücü’ne 3-2 mağlup olan Erzurumspor FK, galibiyete hasret kaldı.

admin
admin
18 Eylül 2022 Pazar 15:28
Dadaş Ankara’dan eli boş döndü

Spor Toto 1. Lig'in 6. haftasında Erzurumspor deplasmanda Ankara Keçiörengücü’ne 3-2 mağlup oldu.

Ankara Keçiörengücü ile Erzurumspor Ankara’da karşı karşıya geldi. Aktepe Stadı'nda oynanan mücadeleyi hakem Caner Ak yönetti. Müsabaka, 3-2'lik Ankara Keçiörengücü üstünlüğüyle noktalandı.

Keçiörengücü 6. Dakikada Olanare’nin kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Dadaşlar bu gole 20. dakikada Eren Tozlu ile cevap verdi. Ev sahibi ekip, 34. dakikada daha önce Erzurumspor forması giyen Aykut Demir ile yeniden öne geçti ve devre bu skorla kapandı.

Keçiörengücü’nde Muharrem Cihan 64. Dakikada farkı 2’ye çıkardı. Erzurumspor FK’da 77. Dakikada yeniden sahne alan Eren Tozlu farkı bire indirse de karşılaşmada başka gol olmadı ve mavi-beyazlı ekip Ankara’dan eli boş döndü.

Bu sonuçla puanını 11'e yükselten Keçiörengücü, maç fazlasıyla liderliğe yükselirken 3 puanlı Erzurumspor ise 17. sırada kaldı. Erzurumspor FK önümüzdeki hafta evinde Denizlispor’u konuk edecek.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.