Curlingin şampiyonları belli oldu

Erzurum'da, 20 takımın katılımıyla düzenlenen müsabakalarda, erkeklerde Erzurum Gençlik, kadınlarda ise TEİAŞ Spor, Türkiye şampiyonluğuna ulaştı

admin
admin
13 Şubat 2018 Salı 09:38
Curlingin şampiyonları belli oldu

Erzurum'da, Türkiye Curling Federasyonunca düzenlenen Curling 1. Lig müsabakalarında, erkeklerde Erzurum Gençlik, kadınlarda ise TEİAŞ Spor, Türkiye şampiyonu oldu.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden (GHSİM) yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin tek curling salonu olan Erzurum GHSİM Curling Salonu'nda Türkiye Curling Federasyonunca düzenlenen 2017-2018 sezonu şampiyonları, 6 gün süren çekişmeli karşılaşmalar sonucunda belirlendi.

Toplam 20 takımın katıldığı müsabakalarda erkeklerde Erzurum Gençlik, Ejderspor, Uzundere Gülspor, Kocaeli Gençlik, Ali Kahyaspor, Çelebispor, Çığspor, Yakutiye Gençlik, Narman 18 Mart Spor ile Atatürk Üniversitesi Spor Kulübü, kadınlarda ise TEİAŞ Spor, Narmanspor, Narman 18 Martspor, Erzurum Gençlik, Çelebispor, Atatürk Üniversitesi, Palandöken Gençlik, Yakutiye Kaymakamlığı Spor Kulübü, Ejderspor ve Nenehatunspor takımları mücadele etti.

Müsabakalar sonucu erkeklerde Erzurum Gençlik, toplamda 5, üst üste 4'üncü kez şampiyonluğu elde ederken, Ejderspor ikinci, Uzundere Gülspor üçüncü oldu. Kadınlarda ise TEİAŞ Spor birinci, Narmanspor ikinci ve Narman 18 Martspor ise üçüncü sırada yer aldı.

Erkeklerde Atatürk Üniversitesi, Çığspor ve Yakutiye Gençlik, kadınlarda ise Atatürk Üniversitesi, Palandöken Gençlikspor ve Ejderspor ligden düştü.

Organizasyon sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Curling Federasyonu Başkanı Kenan Şebin, Buz Pateni Federasyonu Başkanı Ahmet Hamdi Gürbüz ile diğer temsilciler verdi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumCurling
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.