ÇİNTİMAR ŞAMPİYON JUDOCULARI KUTLADI

Erzurum GHSİM Müdürü Fatih Çintimar, Akdeniz Oyunları’nda 73 kiloda şampiyon olan Erzurumlu Milli Judocu Hasan Vanlıoğlu ile Türkiye ve Balkan Şampiyonaları’nda başarılı olan judocuları kutladı.

19 Temmuz 2013 Cuma 10:56
ÇİNTİMAR ŞAMPİYON JUDOCULARI KUTLADI
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, şampiyon judocuları kabul etti. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 8. GAP Yaz Spor Oyunları’nda dereceye giren ve balkanlarda başarılı olan judocular ile Mersin’de yapılan 17.Akdeniz Yaz Spor Oyunları’nda ülkemize 73 kiloda altın madalya kazandıran Hasan Vanlıoğlu’nu kutladı. Erzurumlu olan ve Kocaeli Büyükşehir Belediyespor’un judocusu olan Hasan Vanlıoğlu, Akdeniz Yaz Spor Oyunları’nda altın madalya kazandığı için mutlu olduğunu söyledi. Erzurum Yakutiye Belediyespor’un Türkiye Şampiyonu ve Balkan Üçüncüsü olan Cengizhan Dönmez ile Türkiye Şampiyonu olan Ertuğrul Dönmez ile Balkan Üçüncüsü olan sporcuları Şeymanur Soydan’ı tebrik eden Erzurum GHSİM Müdürü Fatih Çintimar, milli judoculardan daha büyük başarılar beklediklerini söyledi. Çintimar, “Hedeflerinizi daha büyük tutun ve bu doğrultuda çalışın. Bu başarılarla yetinmeyin”dedi. Judocuların Çintimar’ı ziyaretine Yakutiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Suat Yılmaz ile judo antrenörleri Nurullah Diyarbakır ile Erdoğan Dönmez de kaldı.

Editör

Son Güncelleme: 19.07.2013 11:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.