Camiada Ahmet Dal sevinci

Ahmet Dal, “Bir olacağız, bir arada kalacağız ve bu zor günleri hep birlikte atlatacağız” dedi.

admin
admin
05 Temmuz 2022 Salı 09:43
Camiada Ahmet Dal sevinci

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da Kulüp Başkanlığı görevine getirilen Ahmet Dal, daha ilk gününde mesajı verdi. Ahmet Dal, “bir olacağız, bir arada kalacağız ve bu zor günleri hep birlikte atlatacağız” dedi.

Taraftarlar, Ahmet Dal tercihinin en doğru karar olduğunu dile getirerek, “Şu belirsizlik sürecinde takımın başına getirilebilecek en ideal isim Ahmet Dal’dı. Nitekim öyle de oldu, Ahmet Dal bu takıma artı değer katacak ve kendisine verilen bu görevi en güzel biçimde icra edecektir” görüşünü paylaştı.

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran görev değişikliği en çok da Ali Demirhan taraftarlarını rahatsız etti. Ömer Düzgün’ün görevi bırakacağını açıklamasının ardından bozuk plak gibi kaldığı yerden yeniden çalmaya başlanan Ali Demirhan türküsü, bu sene de kulak tırmalamaktan öteye gidemedi.

Ali Demirhan, kongrede aday olmayacağını açıklarken, Erzurumspor Kulüp Başkanlığı için ağzı sulanan daha birçok isim de kongreye gelemedi.

TARAFTAR DAL’A GÜVENİYOR

Ahmet Dal’ın göreve başlar başlamaz verdiği birlik ve beraberlik mesajı yerine ulaşırken, camiada heyecanlı bekleyiş de böylece başlamış oldu.

Taraftarlar, Ahmet Dal Başkanlığındaki yeni yönetimin işe ilk olarak transfer tahtasıyla başlaması gerektiğini vurgulayarak, “Ahmet Dal’ın son bir aydır transfer tahtasını açtırmak için uğraştığını zaten biliyorduk. Bu yolda epeyce mesafe kaydettiği de kesin. Muhtemelen kısa bir süre sonra bu sorun çözülmüş ve takımın transfer yasağı kaldırılmış olunacak. Ahmet Başkana güveniyoruz, bu belirsizlik ortadan artık kalkmalı ve Dadaş’a yepyeni bir yol haritası çizilmelidir” diye konuştular.

Editör

Son Güncelleme: 08.07.2022 10:57
Anahtar Kelimeler:
ErzurumAhmet DalCamia
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.