Çakır’dan Mavi-Beyaz çağrı

Anadolu Basın Birliği Erzurum Şube Başkanı Mehmet Musa Çakır, “Erzurumspor’umuzun desteğe ihtiyacı olduğu bir gün varsa, o da bugündür” dedi.

admin
admin
25 Mayıs 2022 Çarşamba 07:12
Çakır’dan Mavi-Beyaz çağrı

ABB Erzurum Şube Başkanı Mehmet Musa Çakır, Erzurumsporlu taraftarlara çağrıda bulundu. Günlerdir köşe yazılarında Erzurumspor-İstanbulspor maçı için çağrılar yapan Çakır, Anadolu Basın Birliği adına da bir açıklamada bulundu.

Erzurum Şube Başkanı Mehmet Musa Çakır, mavi beyazlı takımın Erzurum’u temsil ettiğini dile getirerek, “Erzurum’u temsil eden bir takımın yanında bulunana da Erzurumlu denir. Biz Erzurumluyuz ve olmamız gereken yer de bellidir” ifadesini kullandı.

O RUHU YENİDEN CANLANDIRALIM!

B.B. Erzurumspor’un daha önce iki kez Süper Lig’e yükseldiğini hatırlatan Başkan Çakır, “Bu takımı Süper Lig’e çıkma başarısını iki kez gösteren, inanmışlıktı, adanmışlıktı. Biz bu ruhun bugün yeniden vücut bulacağına inanıyoruz. Taraftarlarımız yüreklerini ortaya koyarak bu maça gelmeli ve şehrinin takımını maçın son dakikasına kadar desteklemelidir. Bize yakışan budur, bu olmalıdır” diye konuştu.

ÇAKIR: DADAŞ’IN BUNA GÜCÜ YETER

Bugün oynanacak İstanbulspor maçının finale kalma yolunda çok önemli bir adım olduğunu vurgulayan Çakır, “Bizim bu maçı mutlaka kazanmamız ve rövanşı için İstanbul’a avantajlı gitmemiz gerekiyor. Her platformda ifade ettiğimiz gibi, taraftar bir takımın 12’inci oyuncusudur. Yeri de tribünlerdir. Kazım Karabekir Stadyumu bugün sezonun en güzel gününü yaşamalı, o tribünler Dadaş sesleriyle inlemelidir. Dadaş’ın buna dirayeti de vardır, gücü de vardır” şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 31.05.2022 06:57
Anahtar Kelimeler:
ErzurumMusa çakırABB
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.