Çakır’dan Alaftargil’e destek

ABB Şube başkanı Çakır, Türkiye Kayak Vakfı’nın ve kayak sporunun selameti için Atakan Alaftargil’in mutlaka desteklenmesi gerektiğini kaydetti.

admin
admin
07 Haziran 2022 Salı 12:34
Çakır’dan Alaftargil’e destek

Anadolu Basın Birliği Erzurum Şube başkanı Mehmet Musa Çakır, Türkiye Kayak Vakfı’nın ve kayak sporunun selameti için Atakan Alaftargil’in mutlaka desteklenmesi gerektiğini kaydetti.

Federasyon başkanlığı seçimlerinin sırdan bir seçim olmadığını vurgulayan Çakır, “Bu seçim, Erzurum gibi kayak ve kış sporlarıyla iç içe olan bir şehri yakından ilgilendiriyor. Atakan Alaftargil, kayak sporunun önüne yeni ufuklar açabilecek, enerji dolu ve heyecanlı bir isim. Dolayısıyla bizim bu enerjiyi mutlaka kullanmamız lazım” dedi.

Erzurum’da kayak sporunu gelişimi için çok özel çalışmalar yapan Atakan Alaftargil’in Erzurum Kayak Kulübü ile çok özel bir model ortaya koyduğunu anlatan Çakır, “Bu model Türkiye Kayak Federasyonu’nda neşet etmeli, federasyon yönetimi Alaftargil’in bakış açısı ve yönetim anlayışı ile mutlaka tanışmalıdır. Kayak sporuna gerçekten de iyilik etmek isteyen herkesin Alaftargil’in yana olması ve onu desteklemesi icap eder” diye konuştu.

ALAFTARGİL EHİL BİR İSİM

Erzurum’un 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları ve 2017 EYOF’la adını kış sporları literatürüne yazdırdığını ifade eden ABB Erzurum Şube Başkanı Çakır, “Erzurum’un sahip olduğu çok özel bu pozisyonu etkin hale getirmek ve hedefi yüksek tutmak adına Kayak Federasyonu büyük önem taşıyor. Federasyonun emi ellerde olması bu bakımdan önemli. Atakan Alaftargil ise, kış sporlarında ve kayakta gerçekten hem emin, hem de işin ehli bir isim. Bu yüzden bu fırsatın değerlendirilmesi önemli” diye konuştu.

Seçimlerde Alaftargil’in yanında olacaklarını ve tam destek vereceklerini ifade eden Alaftargil, “Çünkü biz kayak sporunun ve Federasyonun geleceğini düşünüyoruz” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 09.06.2022 13:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.