Buzdan bir yıldız kaydı!

Buzdan bir yıldız kaydı!

admin
admin
25 Mayıs 2018 Cuma 10:45
Buzdan bir yıldız kaydı!

Vedat REFAYELİ

Zeynep Nazlı Erkılıç, Türkiye’de sürat pateni denince akla gelen isimlerden biridir. Eski bir sürat patenci olan ve ülkemizi 2011’de ki Üniversiteler Arası Kış Oyunları’nda temsil de eden Zeynep Nazlı Erkılıç, 2014 yılından beridir de Spor İl Müdürlüğü’nün bünyesinde alt yapı antrenörlüğü yapıyordu.

Bugüne kadar 50’ye yakın çeşitli yaşlarda milli sporcu yetiştiren ve 200e yakın da milli adayı sporcusu olan Erkılıç’ın tayini İstanbul’a çıktı ve Erzurum’a veda etti. Buz Pateni Federasyonu yönetim kurulu üyeleri Erim Eren ve Naci Korucu ile birlikte Zeynep hocaya veda ettik, onu bir çiçekle uğurladık.

Artık buz patenine İstanbul’da hizmet edecek olan Zeynep hoca, sıradan biri değildi. Bizim için kahreden bir veda oldu. Sanırım onu çok arayacağız..

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.